Wat maakt jou gelukkig met kerst?

Met Steven van Inspirerende Hustspot heb ik vorige week in Utrecht een kerst special opgenomen ;-).

Wij gingen de straat op om aan mensen te vragen: “Wat maakt jou gelukkig met kerst?”

De antwoorden zullen je vast niet verrassen.

Genoten heb ik om dit te doen!

Dank je wel voor jullie deelname.


Tags

geluk


Dit vind je misschien ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

optimisme en geloof in jezelf

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.