Wat doe jij als je valt?

Een inspirerende video wat er kan gebeuren als je je denkwijze perfect op orde hebt.

Er bestaan geen fouten maar niet meer opstaan na het vallen is er, mijn inziens, wel één.

Kijk wat er gebeurd en leuk als je een reactie achter wilt laten.


Tags

vallen en weer opstaan


Misschien vind je dit ook leuk:

Wat doe jij als je valt?

Wat doe jij als je valt?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.