Vraag over het leven

vraag over het leven

Alles zit al in jezelf om gelukkig te worden en/of geluk te vinden in het leven. Toch blijft het vaak lastig en ik vind het altijd zinvol om vragen te stellen. Vandaar deze nieuwe rubriek met een vraag over het leven. Wees jezelf, maar ken ook jezelf en weet waarom je doet zoals je doet. Just Be You.

Een vraag die je doet nadenken. Waarvan je weer bewust kan worden, accepteren en/of actie ondernemen.

Het is zo mooi om even stil te staan waar je vandaan bent gekomen en waar je naar toe wilt in het leven, even een soort van zelfreflectie.

Er is geen goed of fout antwoord. Het gaat om jou antwoord!

Ga er eens rustig voor zitten om de vraag te beantwoorden:

Waar zou je nu meteen naar toe willen gaan?

Een leuke vraag waarop ik dacht meteen antwoord te kunnen geven maar ik heb heel veel op mijn lijstje staan. Als ik het nu moest zeggen zou ik zeggen Thailand. Ik wil heel graag de lokale bevolking ontmoeten, de cultuur snuiven, yoga beoefenen en genieten van de rust en de natuur. En jij? Waar zou je nu meteen naar toe willen gaan?

Als je dit artikel waardevol vindt voor inspiratie en/of motivatie dan zal ik waarderen als je dit artikel wilt verspreiden door het te delen met anderen mensen.Dit kan door middel van de socialmedia knoppen hieronder. Ik vind het ook altijd leuk als je een reactie achterlaat.


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Ik zou zo in het vliegtuig stappen om naar australie te gaan. Het gevoel van vrijheid beleven in zo’n ver en uitgestekt land en urenlang naar Ayers rock staren en lekker snorkelen bij het Great Barrier Reef.

 • Marlies schreef:

  Ik wil naar de zon! Relax en even zorgen achter me laten.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.