Vraag en het wordt gegeven

De eerste video is online en deze is ook op youtube te bekijken.

Vraag en het wordt gegeven:

Ik heb geprobeerd om deze video op mijn website te krijgen maar dit is niet gelukt. Dit is ook één van de redenen dat ik bezig ben met een nieuwe website waar heel veel tips, informatie en praktische oefeningen wordt gegeven. Ik zal de lancering hiervan in mijn nieuwsbrief vermelden of als je een keer terug komt op mijn site www.justbeyou.nl zal je een hele andere site zien.

Altijd leuk als je een reactie achterlaat op mijn blog maar heb je een vraag kan je die ook gerust stellen.

Boekentip met de gelijknamige titel:

 


Tags

vraag en het wordt gegeven


Misschien vind je dit ook leuk:

Vraag en het wordt gegeven

Vraag en het wordt gegeven
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>