Voel jij je een goede moeder?

Ik ben moeder van twee meiden en ik moet zeggen dat ik het af en toe erg zwaar vind. Daar komt nog mijn eigen strubbel bij; ‘ben ik een goede moeder?’. Ik heb geen goede band met mijn moeder gehad en dit wil ik wel heel graag met mijn kinderen.

Volgens mij is het ook aardig gelukt maar toch blijft het gevoel ‘ben ik goed genoeg’ de kop opsteken.

Vaak zeg ik ‘als ik op latere leeftijd kinderen had mogen krijgen dan had ik misschien meer geduld gehad’.

Ik werd geattendeerd op onderstaande video en daaruit blijkt maar weer dat alle moeder ermee te maken hebben en dat ‘geduld’ hebben ook een issue is.

Voel jij je een goede moeder?

Leg de focus op het positieve!

Voel jij je een goede moeder?


Tags

ben ik een goede moeder, ben ik goed genoeg, geduld hebben, goede moeder


Misschien vind je dit ook leuk:

Voel jij je een goede moeder?

Voel jij je een goede moeder?
 • ik dacht dat ik altijd wel een goede moeder was, dat vonden anderen ook.
  Totdat er een valse beschuldiging kwam. Nu ben ik mijn kind alweer vier jaar kwijt.

 • ik voelde me ook altijd wel een goede moeder.
  Echter door valse beschuldigingen / “vermoeden van…” is mijn kind 4 jaar geleden afgenomen.

 • Brenda schreef:

  Wauw, dit is nog eens mooi om te zien! Bedankt voor het delen!
  En ja, ik voel me echt een goede moeder. Als ik zie hoe happy mijn ventje is, hoe blij hij anderen maakt en hoe vaak hij mij lief uit het niets omhelst en zegt ‘mama is gek’… Dat is voor mij al voldoende om te weten dat ik het goed doe 🙂

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.