Twee bijna dezelfde uitspraken maar een andere focus.. - Just Be You
Just Be You
Shares

Gisterenavond ben ik LIVE geweest in de Just Be You besloten Facebook Groep. Helaas kan ik met geen mogelijkheid deze video delen maar heb ik de boodschap even opnieuw voor je opgenomen. 

Klik hier als je de LIVE video wilt zien >>>

Heb je nog vragen? Kan ik nog iets voor je betekenen? Laat het mij gerust weten. 

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Heb vertrouwen in wat kan zijn. 

With love, 

 • Esther schreef:

  Hoi Marian Als ik naar videos van jouw kijk, voel ik me meteen beter. Ik herken wat je zegt. Ik probeer al jaren mijn gezondheid te verbeteren en het valt me zwaar om er voor te blijven gaan, omdat het me zoveel energie kost en het niet echt beter lijkt te worden. Ik zeg steeds: ik ga het niet opgeven. Om eigenlijk proberen te voorkomen dat ik het opgeef. Maar ik ga voortaan zeggen: Ik ga er voor. Bij mij zegt dat negatieve stemmetje eigenlijk dat ik een idioot ben dat ik het maar blijf proberen ( en dat het me toch niet gaat lukken). Daar ga ik dus niet meer naar luisteren. Dankjewel!

 • Francien schreef:

  Je vroeg om een duimpje, bij deze Mooi verhaal

 • Ingeborg schreef:

  Wat een fijne positieve video. Ik ga me zeker opgeven voor de challenge. Ben ook nogal geneigd vanuit beperkingen te denken en dat blokkeert me teveel. Heel vervelend. Gaan we wat aan doen.

 • Ine schreef:

  Hallo Marian dank je voor je inspirerende video boodschap helemaal top.
  De manifestatie challengers gaat me helaas niet lukken wordt 11 juni geopereerd.

  Groetjes Ine

  • marian schreef:

   Dank je wel voor je reactie, Ine. Heel veel sterkte met je operatie en ik zal deze vast nog een keer herhalen rond september/oktober 😉 Denk om jezelf!

 • Gina schreef:

  Wat een positieve vibe heeft deze video

 • Jax schreef:

  Marian, wat ‘n leuke en inspirerende boodschap, voelt ls een hart onder de riem, dankjewel.

  Harte groet, Jax

 • Els schreef:

  Wat leuk je video, Marian! Ik kijk er graag naar en natuurlijk opgegeven voor de challenge. Ik kijk er naar uit. Thanx.

 • >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.