TAG! Let’s get personal

Marian Palsgraaf Af en toe gaat er een tag rond in blogger land en vaak reageer ik er niet op op want heb ik zoveel in de planning staan. Vandaag toch maar een keertje.

Let’s get personal

Wat hoor je op het moment van schrijven?

Ik heb geen muziek aan maar uit de kamer van mijn jongste dochter galmt altijd muziek en ik vind het heerlijk om te horen. Ik weet dat ze daar altijd erg vrolijk van wordt.

Heb je ergens trek in op dit moment?

De laatste 4 weken ben ik onwijs aan het opletten met eten en ben ik al een aantal kilo’s kwijt. Dit was echt even nodig en ik taal op dit moment niet naar suiker. Wat ik wel mis is een patatje. Mijn man had gisterenavond van die heerlijke oma frietjes. Ik heb netjes roerbak groente met kip gegeten en een na het eten ben ik dan toch weer trots op mezelf.

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?

Ik heb twee dochters van 19 en 16 jaar en ik vind twee kinderen meer dan genoeg. Ik ben dol op mijn meiden en ik heb niet het idee dat ik liever meer kinderen had willen hebben of geen kinderen. Het is goed zoals het nu is.

Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteedt?

Nee, dat denk ik niet. Ik ben best ijdel maar ik ben daar zeker niet elke minuut van de dag mee bezig. Ik ben hartstikke blij als ik weer bij de kapper ben geweest en voel me dan altijd lekker. Ik maak me ’s ochtends op en daarna niet meer. Alleen als ik ’s avonds wegga zal ik het nog een keer doen. Ik vind verzorgd zijn wel erg belangrijk en ben ook dol op kleding.

Wat doe jij altijd als je nerveus bent?

Dan word ik druk en zie je het aan de vlekken in mijn nek. Ook krijg ik vaak ’s avonds pijn in mijn buik. Dat is het vervelende gevolg van zenuwachtig zijn.

Heb je op dit moment een reden om te lachen?

Zeker! Als ik geen reden had om te lachen dan zoek ik een reden om te lachen. Lachen is voor mij belangrijk. Ik zit op dit moment heerlijk in mijn vel. Ik ben blij dat ik even gezond aan het eten ben en ik merk dit aan mijn hele lijf. Nu nog volhouden.

Zou je gelukkiger zijn als het leven een ‘rewind’-knop zou hebben?

Als je me deze vraag een aantal jaar geleden had gesteld had ik waarschijnlijk ‘ja’ geantwoord. Nu helemaal niet meer want ik ben nu juist gelukkig door wat ik heb meegemaakt. Ik ben dankbaar voor de persoon die ik geworden ben en het leven dat ik nu heb. Ik ben dankbaar voor het mooie en fijne in het leven.

Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst?

Ik denk meer aan het heden. Dat heb ik wel moeten leren. Je kan het verleden niet uitbannen maar wel dankbaar zijn voor de lessen die het heeft geleerd. Ik droom graag over de toekomst en gooi mijn wensen het universum in.

Wat heb je voor het laatst gedronken?

Een koffie verkeerd. Dit staat naast mij met het typen van deze blogpost. Ik heb het alleen gemaakt nu met magere melk in plaats van volle melk.

Zien mensen jou als een optimist of pessimist?

Een optimist! Ik sta heel positief in het leven. Door het leren positief te denken ben ik een stuk verder gekomen in het leven. Ik kijk nu naar de mogelijkheden in plaats van naar de moeilijkheden. Het is allemaal gekomen met het lezen van een positief boek. Mijn wederhelft ligt wel eens in een deuk en zegt dan: ‘daar heb je miep ‘positief’ weer.

Wat zijn jouw quilty pleasures qua eten?

Patat, chocolade en drop! Heerlijk……

Wat doe je morgen?

Ik heb niets op de planning staan. Waarschijnlijk een lekker stuk lopen met de honden, beetje huishouden, bloggen en heerlijk een boek lezen.

Wat is je stemming op dit moment?

Vrolijk en positief. Ik wil dit graag vasthouden.

Hoe zit jij momenteel in je vel?

[social_warfare]


Tags

let's get personal, tag


Misschien vind je dit ook leuk:

TAG! Let’s get personal

TAG! Let’s get personal
 • katinka schreef:

  Leuk om te lezen en je zo iets beter te leren kennen!
  Liefs Katinka

 • jacqueline schreef:

  Leuk iets persoonlijks!! Kunnen wij nog iets van leren! liefs

 • Leuk, dat lets het personal! Voegt wat toe aan je blog. Goed lang weekend gewenst

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >