Straal uit wie je bent. No.1 van Dyanne Beekman

Op 1 november komt het eerste boek uit van Dyanne Beekman en ik vind het een toptitel: No.1.

Het boek is al te bestellen bij bol.com. Ze schrijft je bent niet zomaar een vrouw maar je bent een nummer 1. Als je weet wie je bent, dan straal je dat ook uit. Dat komt mooi uit met mijn motto: “Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”. Ze wil in haar boek de lezer naar zichzelf laten kijken en dit vertalen naar een kledingstijl.

Volgens Dyanne zal je na het lezen van het boek weer (weten) wie je bent en wat je wilt uitstralen. Vrouwen leren naar zichzelf te kijken en blij te zijn met zichzelf. Imago en indititeit met elkaar kloppen. Ze wil graag met een boek handvaten geven dat je het maximale uit het leven haalt en werkelijk het leven leeft zoals je dat zou willen doen.

Wie ben je? Wie wil je zijn? Wat wil je bereiken? Wat is je plan? No.1 gaat, volgens Dyanne, bijna niet over kleding.

Straal uit wie je bent. No.1 Van Dyanne Beekman

Ik heb wel bewondering voor Dyanne en wilde graag haar nieuwste spijkerbroek score maar deze waren bij mij in de regio allemaal uitverkocht of niet meer in mijn maat te verkijgen. Ze heeft dit helemaal in eigen beheer gedaan.

Straal uit wie je bent! Ik heb het boek bij bol.com besteld (t/m maandag geen verzendkosten) en zodra ik het boek heb gelezen zal ik nog een review schrijven, hier op mijn blog.

Ik geloof dat als je bouwt aan zelfvertrouwen, je uiteindelijk ook gaat werken aan je buitenkant. Dyanne: ” Het boek is een persoonlijke gids, die je bewust en anders naar jezelf laat kijken en het onmogelijke mogelijke maakt. Als je weet wie je bent, straal je dat ook uit”. Zoals Dyanne het ook zegt: “Als de buitenkant klopt met de binnenkant dan ben je gelukkig met jezelf”.

Dyanne geeft aan dat het boek: “De zeven spirituele wetten van Succes – Deepak Chopra” haar bijbeltje is geworden. Leuk want dit boek staat ook bij mijn boekentips.

De volgende stap van mevrouw Beekman is de collectie van jas tot tas. Ik ben heel benieuwd, eerst even het boek lezen ;-).

Heb jij het boek al gelezen? Ik vind het leuk als je je mening wilt delen.

Hieronder een passage uit haar boek:

“Herken je dat: je bent een vrouw met een druk leven, je probeert elke dag een aantrekkelijke geliefde, succesvolle carrièrevrouw, lieve moeder en gezellige vriendin te zijn. En heel soms heb je op zo’n dag nog net wat tijd voor jezelf over.

In dit boek probeer ik samen met jou alle lades van jouw kast te openen. Letterlijk en figuurlijk. We kijken samen naar de twaalf basiselementen in je kast en hoe die, van jas tot tas, jouw identiteit kunnen versterken. Zoals je ideale kledingkast is opgebouwd uit twaalf basiselementen, zo denk ik dat jouw binnenste ook steun kan hebben aan de basisgedachten waaruit dit boek is opgebouwd. ‘Ik ben trots.’ ‘Ik kan het onmogelijke mogelijk maken.’ ‘Ik durf.’ Oftewel: ik mag er zijn. Het zijn positieve woorden die je naar jezelf kunt uitspreken als je dat nodig hebt. Woorden die je bewust maken van de krachtige persoonlijkheid die je bent. Ze rechten je rug en brengen je hopelijk dichter bij je gewenste uitstraling. Die van een zelfverzekerde, mooie, bewuste en gelukkige vrouw. Een N°1.

Ik hoop dus dat ik je met dit boek tijd voor jezelf geef, tijd om even pas op de plaats te maken en naar jezelf te kijken. Ik geloof namelijk oprecht dat hoe bewuster je in het leven staat, hoe duidelijker jouw eigen identiteit voor je is en hoe gelukkiger je uiteindelijk bent. Ben je al een N°1, sla dit boek dan af en toe open voor nieuwe inspiratie. Ben je nog geen N°1? Beleef het lezen van dit boek dan als een zoektocht naar jezelf. Met mijn persoonlijke rugzak, inspirerende voorbeelden, opdrachten en mijn eigen grote inspirators, hoop ik je de ogen te openen. ‘Je blijft je hele leven bezig om diegene te worden die je bent’, zo wordt toch gezegd? Laat dit boek op z’n minst de basis zijn waar je altijd op kunt terugvallen. Zodat je niet vergeet dat je geen gewone vrouw bent, maar een N°1!”


Tags

jezelf, no.1 dyanne beekman, tijd voor jezelf, uitstraling, zelfvertrouwen


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.