Sloop de crisis

Sloop de crisisIk heb een review van het boek ‘Een dubbeltje op zijn kant’ gedaan en mij toen opgegeven op de website sloop de crisis. Samen in actie voor de laagste lasten.

Naar mijn idee kan je collectief veel meer doen dan alleen. Ik vind het daarom een goed initiatief. Veel informatie over de voorstellen krijg je nog niet. Dit wordt pas in november bekend gemaakt. Meestal zijn de nieuwe zorg tarieven ook begin november bekend. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd.

Onderstaand mailtje van Sloop de Crisis.nl

Onlangs heb jij je aangemeld op SLOOPdeCRISIS.nl. Een slimme zet, want binnenkort kun jij gemiddeld €1000,- per jaar besparen op je vaste lasten. Consumenten die meer dan gemiddeld verbruiken kunnen ook meer dan gemiddeld besparen. De SLOOPdeCRISIS.nl actie is voor iedereen interessant.

Je bent niet de enige geweest in Nederland die wil besparen. Op dit moment zijn er al meer dan 150.000 inschrijvingen binnen. SLOOPdeCRISIS.nl is nu al een succes, mede dankzij jou.

Het is een doelstelling van SLOOPdeCRISIS.nl om op nationaal niveau tot wel €500.000.000,- te gaan besparen en dit bedrag terug te laten vloeien naar de Nederlandse consumenten. Op deze manier leveren we gezamenlijk een bijdrage aan het oplossen van de crisis.

Komende tijd gaan we zoveel mogelijk energie, mobiele telefonie, alles-in-één (Internet, Bellen & TV) aanbieders en zorg en schade verzekeraars uitdagen om jou en alle overige aanmelders een zo goed mogelijk aanbod te doen voor de beste prijs en condities.

Heb jij je al aangemeld?


Tags

sloop de crisis


Misschien vind je dit ook leuk:

Sloop de crisis

Sloop de crisis
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>