Show van Derek Ogilvie

Derek OgilvieMet de kerst heb ik van Rosalie, mijn oudste dochter, en haar vriend kaartjes gekregen voor de show van Derek Ogilvie.

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver en ben ik met mijn wederhelft naar Haarlem gegaan. Ik was nimmer bij Derek Ogilvie of bij zijn theater toer geweest en ik heb genoten. Er is werkelijk niets vooraf gevraagd en/of ik heb niets in hoeven te vullen.

Hij heeft er echt een show van gemaakt met zijn collega van RTL 4 die Derek vertaalde. Dit leidde tot hilarische momenten. Wat was die jongen ook goed. Ik ben even zijn naam kwijt maar hij spreekt bijvoorbeeld ook de reclame van pizza Dr. Oetker. Een hele mooie, warme en relaxte stem.

Een show maakt hij er wel van maar dit moet ook wel omdat anders er een veel te hoge spanning veld zou zijn. Je moet ervan houden dat Derek met een groot kabaal opkomt maar ik vond het wel wat hebben.

Derek wist te ontroeren maar ik heb ook heel erg gelachen om zijn grappen en gekke manier van doen.

De details zijn echt specifiek. In het begin dachten veel mensen dat de reading voor hun was maar de details werden steeds specifieker zodat er veel mensen afvielen.

Ik ben echt zonder verwachtingen er naar toe gegaan en met open mind. En ik moet zeggen, ik heb na afloop verschillende meningen gehoord, ik kan niet anders hebben dan respect. We zijn allemaal mensen en we hebben allemaal meningen. Ik respecteer dat. Ik wil alleen leven met mijn ervaringen en niet met die van iemand anders. Ik respecteer ook iedereen die er een andere mening over heeft. Ik schrijf vandaag alleen mijn ervaring en mening.

Is er ook iets niet leuk

Eén ding wat ik jammer vond is dat er maar heel beperkt een reading werd gegeven. Derek was zo gebrand op dat zijn details klopte dat daar veel tijd aan verloren is gegaan omdat veel ondervraagde de ‘link’ niet legde. De details waren zo specifiek dat je dit onmogelijk kan weten. Derek raakte een beetje gefrustreerd als mensen het niet wisten of het detail even niet konden bevestigen. Hij bleef dan ‘lang hangen’ in de bevestiging. Uiteindelijk kwam hij er wel maar dat duurde dan even. Respect dat hij ervan overtuigd is dat het detail klopt. Er zijn hierdoor dus weinig ‘boodschappen’ overgekomen.

Derek vertelde wel raken dingen en eigenlijk komt het weer terug bij jezelf: geniet van het nu, houden van jezelf, gun jezelf dingen en weet dat je geliefde altijd om je heen zijn. 

Ik ben ervan overtuigd dat de informatie die hij ‘binnen krijgt’ nooit kan weten. Daar ware ze veel te specifiek voor.

Ben jij wel eens bij Derek geweest? Wat is jouw ervaring? Leuk als je dit wilt delen door onderstaand een reactie achter te laten.

 


Tags

details, ervaring derek ogilvie, show derek


Misschien vind je dit ook leuk:

Show van Derek Ogilvie

Show van Derek Ogilvie
 • Monique Christiaanse schreef:

  Nou wat een bullshit. Betaal je 60 euro om naar onzin te gaan luisteren. Nooooiiittt meer

 • Ik vind hem overtuigend, echter hij is in mijn ogen een goede inzichter. Berichten van elders geloof ik niet in.
  Hij heeft zelf namelijk 3 tests laten doen en op alle 3 gefaald. Ook ligt er al 50+ jaar 1.000.000 belastingvrij voor iemand die kan bewijzen dat een bepaalde gave echt is. Dus telekinese of gedachten lezen, pesten met overleden mensen. En niemand, bijvoorbeeld uri geller, of andere mediums, Char. Allemaal niet die miljoen opgepikt.
  Het is gewoon show maar zo goed beïnvloed dat je het gaat geloven.
  Derek gaf ook eens aan de VARA een Reading, bericht van opa, tja de vrouw was 35, dus opa zal overleden zijn, grote kans.. en de vrouw knikte op alles ja, en na 10min.

  “M’n opa leeft gewoon nog, wilde gewoon kijken of dit echt was.” Is ook gefilmd, kun je vinden op YouTube

 • Ook wij waren naar zijn show in Venlo geweest. Ja , inderdaad hij gaf heel specifieke details aan ons door die niemand kon weten. Zeer indrukwekkend en alleen maar nog meer de bevestiging gekregen van wat ik al wist ; Er is meer dan wat wij weten en waarnemen.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >