Review The Best of Me

Twee weken geleden is er een nieuwe bioscoop geopend in Gouda, en omdat het herfstvakantie was ging ik lekker met mijn meiden naar de film.

In de bioscoop merk je goed dat we alweer richting de winter gaan, want er komen steeds meer en meer leuke, nieuwe films. Wij hadden gekozen voor ‘The best of me’ , een romantische tranentrekker.

The Best of Me

The best of me is een film gebaseerd op het liefdesverhaal van Dawson en Amanda.

Door de dood van een gemeenschappelijk vriend komen zij jaren later elkaar weer tegen. Op het eerste gezicht merk je dat ze elkaar liever ontlopen dan dat ze samen zijn, maar weet je nog niet waardoor dit komt. Naarmate de film vordert wordt het verleden steeds duidelijker, maar merk je ook dat de  twee hoofdpersonages steeds meer naar elkaar toe trekken. Helaas is hun geluk maar van korte duur.. Waarom?! Dat ga ik natuurlijk niet verklappen ;)!

Als je op zoek bent naar een romantische film dan is dit zeker een aanrader. Net zoals ‘The Notebook’ een heerlijke film met controversiële belangen en gebeurtenissen.

De film houd je geboeid omdat er ook veel spannende momenten in zitten. Tip: het is een echte vrouwenfilm, dus laat de mannen thuis ;). Huilen is toegestaan!


Tags

maker notebook, review the best of me, romantische film


Dit vind je misschien ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

optimisme en geloof in jezelf

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.