Prijs. Heb jij gewonnen?

Altijd al iets willen winnen? Wie niet! Kans maken op een mooie prijs is altijd leuk.

Daarom kun je bij Justbeyou.nl elke maand gratis kans maken op een prijs.

En vanavond maak ik de winnaar bekend…

Omarm me – Barbara Muller

Om kans te maken op het boek kon je vertellen wie je wilt omarmen en waarom.

De winnaars van het boek zijn:

De winnaars zijn gekozen met random.org.

 

 

 

 

Sanne schreef: 

De koningin en Mabel ik denk dat die wel een warme omarming kunnen gebruiken

Lut schreef: 

Graag zou ik alle kinderen, van de wereld willen omarmen, die in armoede leven en geen uitzicht hebben op een mooi gezonde toekomst, zodat ze door dit gebaar moed en liefde en steun krijgen, om toch de kracht te krijgen ,voor een gelukkig toekomstig leven, grz lut

Alies schreef: 

Ik wil mijn vader omarmen. Mijn vader die vanavond is overleden. mijn vader was autistisch en kon niet omgaan met aanrakingen. Maar ondanks alles hou ik van hem. Hij heeft een zware strijd gevoerd de laatste dagen. Door kanker en een longontsteking is hij overleden maar daar heb ik vrede mee. Hij is 87 jaar geworden. Ik heb hem omarmd, dag papa, rust zacht.

Bedankt voor de reacties en jullie verhaal.

Gefeliciteerd met jullie prijs! Graag ontvang ik nog jullie adres zodat ik de boeken kan toesturen.

 Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>