Nick Vujicic interview met 365 dagen succesvol

Voor de website 365dagensuccesvol.nl bloggen wij wel eens en nu zag ik dat Arjan Vergeer en David de Kock een inspirerend interview hebben gehad met mijn grote inspiratie voorbeeld Nick Vujicic!

Deze geweldige man komt naar Nederland en wat baal ik dat ik daar niet bij kan zijn! Ik baal niet een beetje maar heel
erg ;-).

Wat lijk het eigenlijk allemaal vanzelfsprekend. ’s Ochtends opstaan, douchen, ontbijten maken en hop op  naar je werk of de kids naar school brengen. Maar wat als dat nu helemaal niet vanzelfsprekend is en je bent geboren zonder benen en zonder armen?

Nick Vujicic heeft alleen een “little drumstick” als voet zoals hij zelf zegt. Nick werd geboren zonder armen en benen en schreef een inspirerend boek en in juni komt zijn nieuwe boek uit: Liefde zonder beperkingen. Klik hier voor zijn boeken.

Hij maakte de bijzondere keuze om met zijn handicap over de hele wereld miljoenen mensen te inspireren en een heel groot verschil te maken.

Je ontdekt in het interview onder andere zijn formule voor geluk, zijn grootste inspiratiebron en zijn droom voor de wereld en zichzelf. 

Nick Vujicic

In een eerder blog bericht heb ik aantal van zijn video’s op een rijtje gezet. Ik weet zeker dat je erdoor geïnspireerd raakt. Kijk snel op deze pagina: https://www.justbeyou.nl/dit-moet-je-zien-nick-vujicic/

Wie is jouw grootste inspiratie voorbeeld? Leuk als je dit wilt delen door een reactie achter te laten. Waardeer ik zeer.


Tags

liefde zonder beperkingen, nick vujicic, zonder armen en benen


Dit vind je misschien ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

optimisme en geloof in jezelf

>