Mijn geluksmomenten #13

Je hebt vaak veel geluksmomenten maar daar sta je vaak niet zo bij stil. Ik leg mijn geluksmomenten elke week vast op op camera. Ik ben gek op foto’s alleen moet ik nog even leren om veel meer foto’s te maken en dit gaat tegenwoordig zo makkelijk..

Waarom geluksmomenten vastleggen?

Veel mensen vinden het makkelijker om negatief te praten in plaats van positief te praten, negatieve dingen te zien in plaats van het positieve. Door je te richten op het positieve zal je er meer van ervaren. Waar je je op richt dat groeit! Iedereen heeft geluksmomentjes voor de één hoeft dit moment niet bijzonder te zijn maar voor de ander kan het van alles betekenen.

Je zult je dankbaarder voelen, richten op de schoonheid van kleine dingen en daardoor weer gelukkiger voelen. Ik wil me richten om te kijken naar de mooie dingen in het leven en vaak zijn deze klein. Vaak plaats ik ook foto’s op Instagram. Volg je mij daar al? Mijn naam op Instagram: justbeyounl

geluksmomenten
Maandag is mijn oudste dochter Rosalie 20 jaar gewroden. Waar blijft de tijd!

Voor Jou Jojo MoyesGezellig de kerstboom staat er weer. Meteen een video gemaakt voor de
Kerst Cadeau Week.

Geluksmomenten

Manlief zei van de week “Gelukkig kan je je eigen boontjes doppen” ;-).

geluksmomenten

Wow, van de week de 10.000 likes op de Facebook Pagina.

geluksmomenten

Met de familie naar het kerstcircus in Ahoy. Ik moet zeggen dat dit de derde keer
bij het kerstcircus Ahoy is geweest maar dit de minste circus is die ik gezien heb.
Gezellig was het zeker!

geluksmomenten

We hebben de verjaardag van Rosalie gevierd. Gelukkig kon mijn schoonmoeder dit
nog meemaken. Ze heeft alvleesklier kanker. Wat heeft ze genoten om er nog bij te zijn.

Geluksmomenten

Zondag Relax dag. Lekker op de bank met Glossy Wendy over een zoektocht
naar geluk.


Tags

boontjes doppen, geluksmomenten, glossy Wendy, kerstcircus


Misschien vind je dit ook leuk:

Geluksmomenten #36

Geluksmomenten #36

Geluksmomenten #35

Geluksmomenten #35

Geluksmomenten #34

Geluksmomenten #34
 • Altijd leuk om met je mee te kijken. Ik ga dit in het nieuwe jaar ook doen.

  Grt. Els

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.