Levensles van een sterke vrouw

Ken jij het programma over mijn lijk? Ik vind het een mooi programma over mensen met ongeneeslijke ziekte. Zoals het programma Over mijn lijk zelf beschrijft:  ‘Je bent jong. In de kracht van je leven. En dan…. Bam! Hoor je dat je ongeneeslijk ziek bent. En niet lang meer te leven hebt. Wat dan?’

Wat dan?

Heb jij jezelf deze vraag wel eens gesteld…

Mijn moeder is jong in mijn armen gestorven. Altijd druk gemaakt wat andere mensen van haar dachten, haar dromen niet waargemaakt, verslaafd aan roken en alcohol en haar overlijden is het keerpunt geweest in mijn leven. Wat wil ik? Wat kan ik doen om goed voor mezelf te zorgen en niet leven zoals anderen dat graag willen zien.

Dan kom ik onderstaande video tegen op Facebook en wat een mooie boodschap.

[pullquote align=”normal”]Laat je nooit ontmoedigen door het leven. Niet elke dag zal geweldig zijn, maak er hoe dan ook iets van. Niet iedereen waar jij van houdt zal ook altijd van jou (blijven) houden. Blijf in ieder geval liefhebben. Niet iedereen zal altijd de waarheid vertellen. Blij zelf in ieder geval eerlijk en oprecht. Niet alles zal altijd eerlijk gespeeld worden. Maar laat dat je speelsheid niet beïnvloeden. Blijf gewoon jezelf, onder alle omstandigheden. [/pullquote]

 


Tags

Eveline, leef jouw leven, levensles, ongeneeselijk ziek, over mijn lijk


Dit vind je misschien ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

optimisme en geloof in jezelf

>