Lef in de Liefde: boek in de spotlight

lef in de liefdeLef in de Liefde
Handboek voor gezonde relaties
Shakti Gawain & Gina Vucci

Shakti Gawain is dé expert in het transformeren van relaties. S

De tools die ze gebruikt voor het verbeteren van relaties zijn creatieve visualisatie, meditatie, oefeningen met ‘beperkende overtuigingen en de Voice Dialogue-techniek. Onderwerpen waarover Shakti al eerder bestsellers schreef.

Lef in de Liefde heeft als uitgangspunt dat je niet alleen een relatie hebt met je partner, familie, collega’s of kinderen. Je hebt ook een relatie met een aantal kernovertuigingen, een scala aan ‘ikken’ in jezelf bijvoorbeeld een primair ik, een verstoten ik en je schaduwkant. Je kunt je bewust worden van deze – vaak verborgen- overtuigingen met de methode Voice Dialogue. Hiermee leer je hoe je je relaties in kunt zetten als een weg naar zelfkennis.

Shakti Gawain laat je er op haar eigen unieke manier van bewust worden dat elke relatie een weg is naar meer inzicht, bewustzijn, genezing en groei.

Samenvatting

Lef in de liefde, handboek voor gezonde relaties van bestsellerauteur Shakti Gawain en Gina Vucci is een krachtige gids voor alle relaties. Iedereen die bereid is om te werken aan meer bewustzijn en persoonlijke groei heeft baat bij Lef in de Liefde. Shakti Gawain is een expert op het gebied van transformeren van relaties. Zij helpt mensen al jaren op dit gebied tijdens haar wereldwijd succesvolle workshops, en heeft al haar wijsheid nu verzameld in dit boek. Visualisatie, meditatie, oefeningen met beperkende overtuiging en de ‘Voice-dialogue techniek: Shakti Gawain kent deze tools ter verbetering van relaties als geen ander en bouwt dit verder uit in Lef in de liefde.

Dit boek is ook als e-book te verkrijgen. Klik hier voor meer informatie.

Lef in de Liede: eerste hoofdstuk

Lees hier het eerste hoofdstuk: http://issuu.com/uitgeverijankhhermes/docs/9789020212037

 


Tags

bewustzijn, groei, jezelf, lef in de liefde, relaties


Misschien vind je dit ook leuk:

Blue Monday

Blue Monday

Kerstboodschap

Kerstboodschap
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>