‘Leef jouw Leven’, Gratis online workshop

Maak je eigen verhaal! 

Na het enthousiasme van het webinar van deze week en de vele vragen, heb ik een nieuwe gepland en wel ‘Leef jouw Leven’.

Ik vond mij zelf jarenlang niet goed genoeg. Vrienden had ik niet, ik had geen zelfvertrouwen, ongelukkig, at teveel, wist niet hoe ik met mijn emoties moest omgaan en zag het leven vaak niet meer zo zitten.

Nu wel en ik wil een stuk van mijn verhaal, tips, strategie, inspiratie en motivatie met je delen die een belangrijke bijdrage aan een gelukkig(er) leven kunnen leveren.

Ervaar enthousiasme, positieve gedachten, leuke strategieën tijdens de online workshop.

Ontdek oa de

  • drie vragen die belangrijk zijn om je leven in te delen
  • vijf vragen die je aan jezelf kunt stellen om te ontdekken wat je wilt in het leven

Maandag 10 november om 20.30 uur!

[WPOJAM id=”1″]

Wat is een webinar?

Een webinar is een live uitzending via internet waarbij je mij kunt zien en horen. Om deel te nemen aan het webinar heb je het volgende nodig;

  • Computer, laptop of tablet met internetverbinding
  • Geluid (geen microfoon nodig, je hoeft niet terug te praten)

Wanneer je je aanmeldt krijg je een bevestiging dat je mee kunt doen. Vervolgens ontvang je 1 uur voor het begin van het webinar een mailtje met een link, deze link dien je uit te voeren en je zit vanzelf ‘in de uitzending’.

Deelnemen is volledig gratis. Er zijn géén inbelkosten of iets dergelijks.

Reacties op de webinars:

“wat ben je enthousiast fijn bedankt hoor”

“Het was TOP bedankt!!!!”

“Ik ben bezig met de cursus Maak jouw leven van jou! Tot nu toe heeft het me al de nodige inzichten gegeven. Dank je wel!!”

“Bedankt weer, 3e webinar, helemaal top. Hopeljik gaat alles een onbewuste en bewuste fundering leggen voor een nieuw begin en meer ontspannen en positiever leven!”

“Dankjewel voor je webinar. Heerlijk dat je zo positief bent! En inderdaad: iedereen heeft zijn eigen stukje, het is hoe je ermee om gaat. Ik doe mee met de cursus ‘Van jezelf houden’. Top!”

“Bedankt voor deze positieve energie van vanavond!”

“Dank je wel voor je fijne en leerzame webinar!”

“Erg bedankt voor het delen van je verhaal, je ervaring; ik krijg op dit moment je 365+ mails, echt fantastisch, en zo stimulerend.”

“Marian bedankt voor deze sessie. Heel indrukwekkend. Veel Gods zegen om dit mooi werk te blijven doen. Je bent een supersterke vrouw.”

“Marian bedankt voor deze sessie. Je bent een sterke vrouw, ga zo door met deze mooie weg om iedereen zo te motiveren. Ik heb er veel aan.”

“Dankjewel weer, had t net ff nodig!”

“Erg bedankt voor het delen van je verhaal, je ervaring; ik krijg op dit moment je 365+ mails, echt fantastisch, en zo stimulerend.”

“dank je dat je er bent, je bent een kanjer, ik heb voor je gestemd, ik dank je voor je begrip”

“Lieve Marian, dankjewel voor het delen van je verhaal! Zo herkenbaar, ook de weg die je tot dusver hebt afgelegd. Je bent een prachtig mens en een inspirerend voorbeeld. Love you”

“Marian, ik ben je zeer dankbaar voor deze webinar en jouw persoonlijke verhaal. Veel dingen herkenbaar. Sterkte met alles en bedankt x”

“Ik hou van al je quotes en je 365 dagen positieve!”

“Wauw jij weet iemand stil te krijgen.”

“Veel respect voor je openheid”

“Heb mijn wekelijkse wandelavondje vanavond opgegeven voor je webinar. Zeker geen spijt van! Eg leuk, bedankt voor je uitleg.”

“Bedankt voor je positiviteit!”

“Vond het heel duidelijk en herkenbaar.”

“Ik heb de webinair voor de tweede keer gevolgd. Heb een redelijk positieve kijk op het leven, maar haal toch steeds nog een beetje inspiratie door dingen die je zegt en de voorbeelden die je daarbij geeft. Dank je wel. Vind je een mooi mens.”

“Bedankt Marjan. Ik vindt t super”

“Super bedankt! Ben weer aangemoedigd ;-)”

[ez_big_btn color=”grey” url=”http://webinarjam.net/webinar/go/4225/3c544abea4″ target=”_self”]Ja, ik doe mee[/ez_big_btn]


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>