Inspirerende video: Leef jouw Leven

Op internet kwam ik deze geweldige video tegen met een dringende, heldere en ontroerende boodschap: Leef jouw Leven.

Ik werd er even stil van!

Hoe heb jij de video ervaren? Leef jij jouw Leven of laat je de regie hiervan aan iemand anders over?


Tags

inspirerende video, leef jouw leven


Dit vind je misschien ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

optimisme en geloof in jezelf

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.