Inspirerende quotes van Jim Rohn

De bovenstaande video vind ik erg inspirerend.

Ik ben gek op inspirerende quotes omdat dit mij weer motivatie geeft en iedereen heeft wel eens een moment waarop motivatie en inspiratie ver te zoeken is. Hopelijk geeft het jou ook weer motivatie en inspiratie ;-).

Heb jij een inspirerende quote? Wil je het delen? Vul je quote in door onderstaand een reactie te plaatsen.


Tags

inspirerende quotes, jim rohn, quotes


Dit vind je misschien ook leuk:

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

    optimisme en geloof in jezelf

    >

    Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.