Goed nieuws: inspirerend verhaal

Inspirerend goed nieuwsEen Argentijnse professionele golfer won een groot tournooi. Enige tijd nadat hij het prijzengeld en de felicitaties in ontvangst had genomen, verliet hij het clubgebouw.Toen hij naar zijn auto liep kwam er een vrouw naar hem toe met een hartverscheurend verhaal.

Haar baby was ernstig ziek en zou komen te overlijden. En ze wist niet hoe ze de dokters rekeningen kon betalen. De golfer streek over zijn hart en schreef een cheque uit voor de vrouw. ‘Veel sterkte met de baby’.

De daaropvolgende week ontmoette de golfer een official van de nationale golf vereniging. De official zei: ‘Klopt het dat je een jonge vrouw geld hebt gegeven vorige week?’ De golfer knikte bevestigend. ‘Welnu,’ zei de official ‘ik heb nieuws voor je. Ze heeft geen zieke baby. Ze heeft je bedrogen

‘Je bedoelt dat er geen baby is die dood aan het gaan is?’

Goed nieuws

‘Klopt’ zei de official.

‘Bedankt’ zei de golfer. ‘Dat is het beste nieuws wat ik deze week gehoord heb.’

Heb jij vandaag ook goed nieuws? Kijk opnieuw en zie andere dingenDit is wat het verschil maakt tussen mensen met veerkracht en optimisme en mensen die zich gedragen als slachtoffer van de situatie. 

[social_warfare]


Tags

goed nieuws, inspirerend verhaal. inspiratie


Misschien vind je dit ook leuk:

Goed nieuws: inspirerend verhaal

Goed nieuws: inspirerend verhaal
 • Als we allemaal wat meer op die manier leerden denken zou dat iedereen een stuk gelukkiger maken 🙂

  • Hoi Liselore, dat is wel een kunst om zo te denken! Ik vind het dan inspirerend om zo te lezen. Ik had zo (nog) niet gereageerd ;-).

   Thanx voor je reactie.

   Warme groet, Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >