Ik ben verliefd…

Fajah Lourens Killerbody Houden van jezelfZo begint het blog bericht van Faya Lourens. Verliefd zijn op jezelf. Een onderwerp waar ik geen genoeg van kan krijgen op Just Be You. Hou van jezelf zoals je bent en vergeet alles wat je volgens jou niet bent.
Jij bent helemaal goed en alles is genoeg. Ik vond het zo leuk om te lezen dat ik het graag met je wilde delen.

Lieve Killerbody’s

Het heeft even geduurd, maar ik ben weer verliefd. Dit keer niet op een man, maar ik ben tot over mijn oren verliefd geworden op mezelf. Als kind vond ik de zweverige woorden van mijn moeder “houd van jezelf “ gewoonweg irritant. Later dacht ik dat het vanzelfsprekend was om van jezelf te houden. Nog wat later kwam ik er achter dat ik mezelf toch best vaak verwaarloosde en de liefde die ik had om te geven vaker aan een ander gaf dan aan mezelf.  Soms zijn er pijnlijke situaties nodig in het leven om er achter te komen dat je iets moet veranderen.

Ik leefde altijd in haast, altijd maar bezig met het volgende in plaats van leven in het nu. Als ik dan eindelijk met een vriendin aan het lunchen was, was ik eigenlijk al bezig met mijn volgende afspraak. Ik leefde naar een vakantie toe maar op vakantie dacht ik al weer aan de dingen die ik in Nederland moest doen. Vroeger riep ik; “wacht maar tot ik later in GTST speel”  en toen dit werkelijkheid werd, dacht ik dat ik naar L.A wilde om in grote films te spelen en genoot ik helemaal niet van de rol die ik op dat moment had. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Met mijn lichaam ben ik ook op een punt, waarin ik altijd maar bezig ben met betere resultaten en niet even stil sta bij het feit dat ik 34 ben, twee kinderen heb gebaard en ik er gewoon goed uit zie.

De afgelopen weken heb ik echt stil gestaan bij alles wat ik in deze korte tijd even heb bereikt. Een boek die binnen komt op 1 in de best seller lijst is toch wel iets om even bij stil te staan. Dit gebeurd namelijk zo goed als nooit. Boeken kruipen langzaam naar 1 maar binnen komen op 1 is uniek er dan nog een week blijven en na 2 weken op nummer 2 belanden is nog steeds heel erg goed. Een eerste positie in een bestseller lijst is natuurlijk leuk, maar wat nog leuker is, is dat jullie er allemaal kilo’s van aan het afvallen zijn.  De kilo’s vliegen er letterlijk vanaf en dat geeft mij zo een goed gevoel. Elke ochtend bekijk ik alle insta posts en geniet ik van jullie foto’s van mijn recepten en geweldige comments. Ik voel me bevoorrecht en zielsgelukkig dat ik jullie mag helpen naar de beste versie van jezelf. Ik heb niet heel veel tijd om alle DM berichten te beantwoorden maar ik lees alles en ik wil jullie dit mee geven; “Houd van jezelf, accepteer jezelf zoals je bent en dan heb je de 1e stap al gezet”. Je bent goed zoals je bent, je wilt alleen maar nog beter worden.

Ik lees zo veel berichten met het woord lelijk. Doe dat niet! Vind jezelf niet lelijk. Je bent prachtig! Zodra jij jezelf van binnen goed voelt zul je dit van buiten uitstralen en zal je ook sneller je resultaat behalen. Focus op de dingen die je mooi vind aan jezelf en zeg het elke dag tegen jezelf.

“Ik hou van mij en ben goed zoals ik ben”

Liefs, Faya 

Leestip: Iets heel belangrijks geleerd…

 

[social_warfare]


Tags

accepteer jezelf, ben goed zoals ik ben, houd van jezelf, houden van jezelf, ik hou van mijn, killerbody


Misschien vind je dit ook leuk:

8 redenen om van jezelf te houden

8 redenen om van jezelf te houden

Ik ben verliefd…

Ik ben verliefd…
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>