Hoe word ik positiever?

Zelf ben ik opgevoed met een hele negatieve moeder en ik heb daar heel veel van meegekregen. Het eerste wat ik ben gaan doen om van mezelf te gaan houden, gelukkig te worden en me niet druk maken wat anderen mensen van mij dachten is positief leren denken.

Ik heb hier veel van meegekregen maar toch is het mij gelukt om positief te leren denken.

Op veler verzoek weer eens een video gemaakt waarbij ik twee tips deel om te leren positiever te denken.

Ga niet van je overtuigingen uit van bijvoorbeeld: ‘dat werkt toch niet’, ‘mij lukt het niet’ of ‘makkelijker gezegd dan gedaan’. Ga het eens doen en kijk wat het je oplevert. Ik hoor het graag!

Hoe word ik positiever?

Als je dit artikel waardevol vindt voor inspiratie en/of motivatie dan zal ik het waarderen als je dit artikel wilt verspreiden door het te delen met anderen mensen.Dit kan door middel van de socialmedia knoppen hieronder. Ik vind het ook altijd leuk als je een reactie achterlaat.


Tags

jezelf, positiever worden, positiviteit, van jezelf houden


Misschien vind je dit ook leuk:

 Leven in de toekomst

 Leven in de toekomst
  • hee, ik ben 14 en ik wou je heel erg bedanken. Ik had mezelf best ver in de put gewerkt, maar ik vond jou blog, en ben weer op de goeie weg terug! bedankt. x

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

    17 tips Van Jezelf Houden
    >

    Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.