Het is OK om jezelf te zijn!

Het klinkt zo makkelijk he? Ik zal de eerste zijn om toe te geven dat ik  in het verleden van alles heb gedaan voor andere mensen, zodat ze mij niet afwezen. Ik hield mijn mond dicht als ik mijn mening kon geven. Ik deed me anders voor. Ik dacht na over hoe ik zou handelen bij andere mensen en heb dingen gezegd om aandacht te krijgen. Met andere woorden: Ik was mezelf niet meer en was iemand anders aan het behagen.

Wat doe je dan?
Je haalt jezelf naar beneden en eigenlijk lieg je ook nog tegen de andere persoon. Je bent tenslotte op dat moment niet jezelf. Je doet je voor als iemand anders, je speelt een rol.
Het antwoord is simpel maar ook lastig: Just Be You. Het mooiste wat je kan worden is jezelf!

Zet een punt achter om jezelf naar beneden te halen om iemand anders te behagen! Wees wie je bent al ben je anders dan de meeste mensen. Wat maakt het uit als je gek doet, een maatje meer hebt etc.?

Niet iedereen zal je leuk vinden en dat is ook goed en kan je gewoon weer verder gaan.

Een valse identiteit aannemen om de goedkeuring te krijgen is het ultieme verraad naar jezelf toe. We doen het omdat we houden van goedkeuring van andere mensen. Je bent een fundering aan het maken op drijfzand.

Stop met je druk te maken wat andere mensen van je denken en wees jezelf. De juiste personen zullen in je leven blijven en heb de moed, helderheid en zelfliefde om de verkeerde mensen te laten gaan. Er zullen weer andere mensen in je leven komen.

Wees jezelf! Ik daag je uit!


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 Leven in de toekomst

 Leven in de toekomst
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.