Tip: Het boek van Vergeving

het boek van vergevingHet boek van Vergeving
Desmond & Mpho Tutu

Eerder heb ik een blog geschreven over “waarom iedere avond een stuk lezen goed voor je is“.

Mijn goede voornemen is om productiever te werken en meer tijd vrij te maken voor een goed boek. Ik kan dan echt even mijn hoofd stil zetten, tijd voor mezelf maken en ontspannen.

Zojuist kwam ik het boek tegen “Het boek van Vergeving” welke nu alvast te reserveren is.

Ik denk dat dit een heel belangrijk en goed ontwerp is en helemaal voor het begin van dit jaar. Past helemaal bij de 15 goede voornemens die je wel vol kan houden ;-). Vergeven is toch iets waar veel mensen moeite mee hebben. Bij mij staat het boek op mijn verlanglijstje.

Het boek van Vergeving

Hoe vergeef je degene die jou iets heeft aangedaan? Hoe heel je wat je een ander hebt aangedaan? Hoe vraag je om vergiffenis en hoe vergeef je uiteindelijk jezelf?

Vragen waar geen betere leidsman voor is dan Desmond Tutu, voorzitter van de Zuid-Afrikaanse Waarheids- en Verzoeningscommissie en winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede.

Tutu schreef dit boek samen met zijn dochter Mpho Tutu. Zij schetsen een viervoudig pad waarin je tot vergeving kunt komen. In deze vier stappen zul je moeten toegeven wat je verkeerd hebt gedaan en zul je het verhaal van je eigen pijn of die van de ander ten volle moeten uitspreken.

Je kunt het boek hier reserveren

Klik hier voor een oefening om mensen te vergeven die je pijn hebben gedaan.

 


Tags

het boek van vergeving, jezelf, vergeven


Misschien vind je dit ook leuk:

Wat voor mij belangrijk is bij het manifesteren van wat je wilt

Wat voor mij belangrijk is bij het manifesteren van wat je wilt

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?

Positief in het leven staan zonder voorbij te gaan aan negatieve dingen

Positief in het leven staan zonder voorbij te gaan aan negatieve dingen
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijnĀ privacy.