Gun jezelf geluk

gun jezelf gelukVaak hoor ik, ik moet nog even dit, moet nog even dat, ik heb er geen tijd voor, wat zal een ander wel niet denken en ik moet eerst nog…doen en dan mag ik een momentje voor mezelf. Herkenbaar? We zijn tegenwoordig met zoveel dingen bezig en voordat je het weet is de dag om en plof je moe op de bank. Geen energie meer voor de dingen die jou energie geven.

Ieder mens, jij dus ook, heeft liefde en geluk nodig. Weet jij waar je gelukkig van wordt? Wat geeft je energie? Dat zijn mooie vragen om jezelf eens te stellen.

Gun jezelf geluk

Kies ervoor om jezelf gelukkig te voelen en/of te maken. Laat je geluk daarbij niet afhangen van anderen of tot wanneer je een bepaald doel hebt bereikt. Wees bewust dat jij de regisseur bent van je leven en laat het niet door andere leven.  Je leeft NU! Nu is gegeven voor morgen weet je het niet.

Gun jezelf de ruimte en tijd voor dingen die je graag doet. 

Laat je niet leiden door angst of laat je niet tegen houden door de bergen op je weg, maar ga voor de liefde. De liefde voor jezelf en voor je droom!

Gun jij jezelf geluk of laat je je teveel leven door anderen?

Als je dit artikel waardevol vindt voor inspiratie en/of motivatie dan zal ik het waarderen als je dit artikel wilt verspreiden door het te delen met anderen mensen.Dit kan door middel van de socialmedia knoppen hieronder. Ik vind het altijd leuk als je een reactie achterlaat.


Tags

geluk, gun jezelf geluk, jezelf, NU leven


Misschien vind je dit ook leuk:

Kerstboodschap

Kerstboodschap
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.