Gooische Vrouwen nr 2

Oh wat heerlijk er is weer een trailer aanwezig voor de nieuwe film Gooische Vrouwen nr. 2. De film komt op 4 december 2014 in de bioscoop! Bekijk hier boven de officiële trailer!

Volgende de Linda Magazine: ‘Anouk is nog steeds gék op mannen (oh, en op eten), Martin gaat nog altijd vreemd en Cheryl rukt de haren uit de koppies van al zijn schatjes. Alleen Claire, die is een béétje veranderd…’

Ik ga zeker naar de bioscoop met mijn twee meiden om deze te bekijken. En jij?

Een eerder blog bericht verscheen op Just Be You over de film Gooische Vrouwen, klik hier

Gooische Vrouwen nr 2


Tags

feelgood video, Gooische Vrouwen nr 2


Dit vind je misschien ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

optimisme en geloof in jezelf

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.