Five Personal Things

Enige tijd geleden vroeg ik op facebook of je nog graag iets van mij wilde weten. Het leuke en grappige is dat niemand op facebook heeft gereageerd maar wel via berichten en/of mail.

Ik vind het wel leuk om een aantal vragen te beantwoorden.

Vijf vragen aan Marian Palsgraaf:

Ik zal de eerste vijf vragen beantwoorden.

Heb jij een vast ritme? 

Door de weeks heb ik inderdaad een vast ritme. Ik sta op half zeven op en ga dan even met mijn honden (Beau en Mylo) wandelen. Ik woon aan een druk fietspad dus voordat de drukte toeslaat wil ik altijd graag weer terug zijn. Dan ga ik lekker douchen, aankleden, ontbijten en honden eten geven. Als ik afspraken heb dan plan ik deze meestal ’s ochtends in.

Ben je een ochtend mens? 

Nee, ik ben geen ochtend mens. Ik werk het liefst ’s avonds en ik heb de afspraak met mezelf om mijn laptop om 00.00 uur dicht te slaan maar de laatste tijd ga ik hier wel weer over heen.

Hoeveel slaap je? 

Ik heb een keer uitdaging gedaan om acht uur per nacht te slapen. Ik merk wel dat dit de uren zijn die ik qua slaap nodig heb. Ik kom er niet altijd aan en zeker niet als ik tot laat werk.

Ben je altijd zo positief? 

Haha dat is een leuke vraag! Nee natuurlijk niet. Ik heb ook mijn slechte momenten maar ik moet zeggen dat ik geleerd heb om mezelf weer heel snel ‘op te pakken’. Het leeft zo veel makkelijker als je positief naar een situatie kan kijken. Er zitten altijd positieve kanten aan iets ook al zie je die niet meteen.

Ben je getrouwd? 

Ook al zo’n leuke! Ja ik ben al 25 jaar samen met mijn liefhebbende echtgenoot waarvan ik er 22 (!) jaar getrouwd bent. Als ik het zo opschrijf dan voel ik me echt oud.  Het leuke is: ik zou zo weer opnieuw trouwen en weer met dezelfde man.

Dit waren voor nu even vijf persoonlijke vragen. Wil je wat weten? Stel gerust hieronder je vraag! Ik heb er nog een paar op voorraad dus er komt nog een blog bericht aan.


Tags

just be you, marian palsgraaf, positief, vast ritme


Misschien vind je dit ook leuk:

Just Be You Planner 2023

Just Be You Planner 2023

Just Be You Planner 2018

Just Be You Planner 2018

Persoonlijk berichtje

Persoonlijk berichtje
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.