Een nieuwe boost voor justbeyou.nl

De vakantie is weer achter de rug en hopelijk heb je een hele fijne vakantie gehad en kan je hier met een heerlijk gevoel op terug kijken.

Tijd om weer aan de slag te gaan en op de site weer lekker te gaan bloggen. Na zo’n periode van rust is schrijven oppakken best lastig.

Dat is niet iedereen onopgemerkt gebleven ;-):

 

Wat zou jij nu graag willen zien en/of lezen op Just Be You? Zie je liever inspirerende verhalen, een kijkje in mijn leven of uiterlijke verzorging? Ik zeg maar wat…

Het is fijn om te schrijven wat leuk gevonden wordt. En wat kan je beter doen dat het te vragen???

Ik wil justbeyou weer een nieuwe boost geven en daar heb ik je hulp even bij nodig ;-).

Ik lees je reactie graag. Alvast onwijs bedankt.


Tags

boost, just be you


Misschien vind je dit ook leuk:

Just Be You Planner 2023

Just Be You Planner 2023

Just Be You Planner 2018

Just Be You Planner 2018

Persoonlijk berichtje

Persoonlijk berichtje
 • Marjolein schreef:

  Hoi, mijn ‘probleem’ is inderdaad het zelfvertrouwen. Omdat ik nog worstel met de naweeen van een Burn-out was ik blij verrast met jouw site én blogs. Ik ga ermee aan de slag maar hoe kan ik het zelfvertrouwen van mijn kinderen oppeppen? Ze zijn te klein om je tips te lezen en ter harte te nemen maar ik zie nu al dat ze het wel nodig hebben. In sommige dingen is het leuk dat ze op mij lijken maar hierin wil ik ze toch graag beschermen. Hoe zou jij dat aanpakken?

  • marian schreef:

   Hoi Marjolein,

   Bedankt voor je reactie. Ik weet niet hoe oud je kinderen zijn maar een spiegeltraining is altijd leuk en leerzaam. Zet ze elke avond even voor de spiegel en laat ze zelf vertellen (je mag echt niet onderbreken) wat ze die dag goed hebben gedaan, waar ze trots op zijn geweest en/of wat ze voor een ander hebben gedaan. In het begin zullen ze niet veel weten te vertellen want hun focus ligt daar niet op. Ze zult zien dat na een aantal weken jezelf denkt: ho maar! ;-).

   Succes en laat je me het even weten? Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

 • Wat een reacties! Wat we allemaal willen lees ik : hoe blijf ik dicht bij mezelf. Dank je wel dat ik zo nu en dan een bijdrage mag geven en verder is mijn advies: Blijf je gevoel volgen dan zal Just be you blijven groeien:-) Ik lees je graag!

 • Danielle schreef:

  Hoi Marian,

  Ik zou heel graag iets willen lezen over hoe je jezelf kan accepteren zoals je bent.. Dat je van jezelf kan houden én straalt om hoe je bent.
  Zelf zit ik al jaren met mijzelf in de knoei en zou heel graag willen dat ik ook ga ‘leven’. Niet continue met mezelf bezig zijn lijkt me heerlijk. De spiegel is mijn vriend en vijand tegelijk. Ik moet altijd in de spiegel kijken om te zien hoe ik eruit zie. Ik ben zó onzeker over mezelf. Ik weet zelf niet eens wie ik ben. Dat is frustrerend. Ik heb het gevoel dat ik in een ander lichaam zit. Ik wil altijd perfect zijn, kijk naar de meiden/vrouwen van mijn leeftijd die alles mooi hebben. Daar kan ik heel erg jaloers op zijn. Voor dat ik aan de pil begon, was ik nooit onzeker. Na 5 jaar ga ik proberen te stoppen met de pil, misschien dat mijn hormonen de pil niet aankunnen. Ik ben licht depressief geweest, en dat is voor een jonge meid van 20 jaar niet normaal.
  Ik hoop dus dat u iets zou kunnen schrijven over hoe je jezelf leert te accepteren. Dat zou ik erg fijn vinden.

  Groetjes Daniëlle

 • Wat een prachtige reacties. Dat geeft vast en zeker veel inspiratie om verder te gaan, Marian.

  Keep up doing the good work!

  Ik kan persoonlijk het meest genieten van de onderwerpen waarbij je echt jezelf laat zien. Just be you… 🙂

  Vrolijke groet,
  Mark

 • Hallo Marian,

  Verhalen en suggesties vanuit het hart raken mij het meest en dan weet ik ik kan er zelfs iets mee.

  Blijf bij jezelf daarin geef en ontvang je wat je nodig hebt.

  Fijn weekend en groeten Mieke

 • Wijnand schreef:

  Hoi Marian, ik lees vaak met plezier je verhalen en gerelateerde artikelen. Ik voel je positive kracht, je maakt me blij 🙂

  Je vraagt om hulp, Justbejou.nl heeft een nieuwe boost nodig schrijf je. Wie heeft een boost nodig? Wie weet moet je helemaal niet zo boosten?… Juist vanuit de stilte ontstaan de mooiste dingen. Durf je stil te zijn? Wat kom je tegen? Wanneer je jezelf werkelijk durft te openen voor wat er ook is, stroomt het moeilijkste en het mooiste door je heen. Dan wordt je werkelijk mens.

  Wat kan er mooier zijn dan dat?

  Ach…… Wie zal het zeggen? Dit is mijn bijdrage. Blijf jezelf trouw. Je doet het goed!!

  Groet, Wijnand

 • Ik vind de site zoals deze nu is, erg afwisselend! Verhalen, inspiratie, tips, vlogs, gedichten, filmpjes en mooie quotes. Dus ik zou zeggen blijf zeker doorgaan met variatie. Zo zit er altijd voor ieder wat wils tussen en bereik je een groot publiek.
  Waar ik graag eens wat tips over zou willen hebben is over communicatie. En dan zowel op papier als in de praktijk. Ik zou zo graag wat vlotter willen schrijven, denk altijd veel te lang na over wat ik op papier wil zetten. Buiten dat het een hoop tijd kost, kost het ook een boel energie zonder tevreden resultaat. Vaak heb ik zoveel ideeën dat wanneer ik ze op ga schrijven ze niet meer weet. Dat geldt ook voor communicatie in de praktijk. Ik heb een recent voorbeeld; als ik in een groep mensen zit en je mag om de beurt iets vertellen over jezelf of waarom je je in deze groep begeeft weet ik precies wat ik wil vertellen. Maar als ik dan aan de beurt ben zijn deze gedachte als sneeuw voor de zon verdwenen. Weet dan in grote lijnen nog wel wat ik wil vertellen. Maar het is dan zo oppervlakkig. Ik heb zo’n bewondering voor mensen met veel diepgang in hun verhaal en in wat ze te vertellen hebben. Achteraf wanneer het al lang niet meer relevant is komt er wel eens wat boven borrelen, maar dan is het soms te laat. Misschien is het een kwestie van veel oefenen, maar wellicht kun jij hier eens een blog over schrijven met wat tips en ideeën.

  Liefs Bianka

 • Charlotte schreef:

  Hoi Marian,

  Alles wat je schrijft doet iets met me maar ik ben er nog lang niet. Ik probeer mijn verleden na een huwelijk van 27 (voor mij gelukkige) jaren, beëindigd absoluut niet met mijn toestemming, af te sluiten. Ik ben niet gelukkig, wil wel een nieuwe relatie, wil geen nieuwe relatie. Hoe dan ook ik kan het gevoel van trots zijn op mezelf, houden van mezelf niet vasthouden. Heb je daar tips voor. Mijn lukt het steeds maar een paar weken en dan verval ik weer in het oude.
  Dank je voor je hulp.

 • Reimara schreef:

  Dingen die ik graag lees zijn dingen die mij inspireren om verder te gaan met: waar ik al mee bezig ben, wil gaan of wat mij net dat stukje van de puzzel geeft.

  Dit is op gebied van psychisch, afval, werk en innerlijkegroei.
  Hoe krabbelt iemand weer omhoog nadat die mega diep in de put is gevallen.
  (ervaringsverhalen evt.)
  Immers je leert vaak het meest van de “fouten” die jij (of iemand anders maakt).
  Iemand vertelde me ooit een wijs persoon is iemand die veel heeft meegemaakt, jong of oud, die daar van leert en vervolgens naar handeld!

  Uitdagingen en challenges zo nu en dan op welke gebied dan ook. Je afvalblog vond ik een grote inspiratie, het zet je aan het denken. (ben ik het er wel/niet mee eens, maar vooral Hoe ga ik hier iets mee doen!)

  Krachtige verhalen dus, maar ook soms een “simpel” iets als wat maakt je vrolijk vandaag, zoals bijv. je blog over dat haarproduct. Zie meerdere site’s die over verschillende onderwerpen hebben, maar die verliezen wat mij betreft het “persoonlijke” met de blogbezoekers.
  Doordat je soms over jezelf schrijft, je eigen ervaringen, houd je het “persoonlijk”, alsof we ff en kopje thee drinken samen. En is het niet alsof ik een van de vele ben (wat ik in werkelijkheid natuurlijk wel ben, maar hoop dat je het gevoel begrijpt)

  Ow schiet me iets te binnen Egoistme!
  Wat is dit nu en mag je dit wel zijn van jezelf. Vaak zeggen we egoistme terwijl we eigenlijk alleen maar opkomen voor ons zelf. Hoe leer je meer van jezelf te mogen! Heeft mij lang geduurd en nog is het niet makkelijk. Maar wel interessant, leek me

  Nouja een heel verhaal, hoop dat je er iets mee kan 😉
  Liefs Ray Mara

 • Hooii Marianne,

  Ik heb weinig aan te merken hihi! Maar wat ik wel heel handig zou vinden zijn misschien tips hoe je met lastige gedachtens om moet gaan! Ik kan dat soms niet echt goed stoppen namelijk!!

  Groetjes Lilly

 • Saskia Sloots schreef:

  Het mooiste wat je kunt worden is jezelf…….hoe kom je daar en waarom hebben vooral vrouwen er zo,n moeite mee? door de opvoeding? verwachtingen? perfectionisme? Rekening houden met….jezelf!! Allereerst jezelf en dan de ander.Klinkt egoistisch omdat we steeds maar het gevoel hebben om te moeten “zorgen” . Jezelf worden en zijn is het mooiste cadeau wat je kan geven …..aan de ander. Groeten van Saskia

 • jurgen schreef:

  zou een rubriek vraag en antwoord, er is zoveel op spiritueel gebied, en positief denken kan geen kwaad, maar juist de verbinding tussen negatief en positief die werkt.
  misschien intervieuws
  dier vriendelijke producten, eco, bio etc
  gedichten,
  verder wordt ik blij van je internetblad, ga zo door, x, Jurgen

 • Dichtbij jezelf blijven dat is mijn quote voor vandaag

 • Hallo Marian,

  Ik zou graag een kijkje willen in jou leven hoe jij de problemen oplost die op jou pad komen.
  Ik wordt door mijn leidinggevende regelmatig getreiterd, zo erg dat ik zo goed voor mezelf moet zorgen dat ik er niet aan onder door ga, maar hoe lang gaat dit nog goed Mijn vraag is hoe ga jij met zulke problemen om

 • Claudia Smit schreef:

  Jouw site, jouw inbreng.
  Ik lift graag mee op jouw inspiratie.
  Mooie quote’s, inspirerende verhalen en wat mij betreft plaatjes met jonge beestjes en ik ben happy.

  Succes met met weer oppakken van je positieve draad Marian

 • misschien voor jou een uitdaging, mensen te intervieuwen,die een moeilijkheid omgezet hebben of bezig zijn deze om te zetten naar een uitdaging?
  Want dat is waar jij mij/ons in ondersteund met just be you!
  😉 veel lieve liefs joyce

 • Marijke schreef:

  Ik zou wel iets willen lezen over hoe je van angsten af kunt komen,die zich op een of andere manier zo in je leven van alle dag verweven hebben,dat je er bewust of onbewust naar bent gaan leven/vermijden.

 • JANETTE schreef:

  Hallo Marian

  Zoals Denice aangaf zou ik ook wel eens wat meer willen lezen en te weten willen komen hoe je staande houd bij een onevenwichtige relatie niet alleen in een huwelijk maar ook met mensen in het algemeen sommige mensen zijn van huis uit nog al bazig en dominant
  leggen je woorden in je mond of zijn bemoeizuchtig.
  Hoe hou je staande in een wereld met lastige kooplui bemoeizuchtige buren,tot bel zieke ouders, kinderen die je steeds voor hun karweitjes laten opdraven, kortom alles wat je maar assertiver maakt.
  want aardig zijn kun je zijn als je ook stevig in je schoenen kunt staan in lastige situaties
  wie weet vind je hier in genoeg inspiratie

 • MONIQUE schreef:

  Hoi Marian,

  ik vind alles leuk om van jou te lezen.
  Maar ik vind het ook fijn om iets te lezen om je zelfvertrouwen te vergroten en hoe je dat moet doen ,vooral omdat ik weer na anderhalf jaar als helpende werk ,en ik dit moeilijk in de praktijk kan brengen.
  ik ben na een aantal gebeurtenissen in mijn leven erg onzeker geworden,en ik hoop zo wat zekerder te worden.

 • denice schreef:

  Mijn zus is een hele sterke vrouw en erg ongelukkig in haar relatie met een dominate @#$%^&&** die regelmatig losse handjes heeft.okay. Ze had een leidinggevende baan, maar cijfert zichzelf helemaal weg voor haar kinderen. Daar heb ik alle begrip voor, want voor je kinderen doe je alles, maar volgens mij is dit niet gezond voor haar en de kinderen.Er zijn duizenden vrouwen in de zelfde situatie.
  zij kan erg veel baat hebben met tips en tricks

 • Marijke schreef:

  Hallo Marian,

  Het is altijd fijn te site te lezen en elke dag de quote van de dag te krijgen. Je steekt er meestal iets van op.
  Wat ik zelf prettig zou vinden zijn inspirerende verhalen. Verder hou ik van meer van mezelf kan gaan houden en hoe ik dicht bij mezelf blijf.
  Verder lekker doorgaan, dikke kus Marijke

 • jacqueline schreef:

  Hoi Marian,
  Ach het is altijd goed, alle onderwerpen spraken me wel aan. Ik weet het zo gauw niet. Ik zou zeggen ga zo door!!
  Warme groeten Jacqueline

 • Hoi Marian

  Alles wat ik op je site lees vind ik super
  ik ben toch meer van inspiratie verhalen
  en zelfvertrouwen vergoten vind ik altijd wel heel interessante.
  en misschien hoe je soms dingen moet overbrengen bij andere mensen en hoe je het moet aanpakken en verwoorden.

  bedankt en veel succes.

  Liefs,
  Sabah

 • Hallo Marian,

  Graag zou ik leren hoe van jezelf te houden.

  Alvast bedankt.

 • Hoi marian,
  Maakt niet uit wat jij schrijft, ik lees hetaltijd graag,
  Je bent een bijzonder inspirerend mens,
  Lekker poistief, dáár hou ik van,

 • monique schreef:

  Hallo Marian,

  voor mij persoonlijk is het fijn om te lezen hoe ik gelukkig kan worden met mijzelf en hoe ik tevreden kan zijn.

  vooral hoe word ik gelukkig in alles en hoe kan ik stralen .

  dank je wel.

 • Brenda schreef:

  Een kijkje in jouw leven zou wel heel leuk zijn 🙂 Je bent zo lekker eerlijk, maar het lijkt me dat jij ook niet altijd maar positief bent. Voor mij persoonlijk zou het een boost zijn daar meer over te horen.
  Niet dat je je hele levensverhaal hier hoeft neer te gooien, maar meer hoe jij met dingen omgaat.
  Misschien is het ook wel leuk om af en toe van thema te wisselen. Zo heb je afvallen gehad. Misschien een tijdje ‘lichamelijke balans’ (verzorging, lekker in bad etc). Dingen die je blij kunnen maken bedoel ik. Verzorging… dieren… boeken… muziek… uitjes.
  Zo kun je ook nog denken aan dingen als spiritualiteit, gewoontes uit andere culturen die je gelukkig maken. Denk maar even met je mee 😉

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >