Een manier om negatief gedrag van een ander af te laten nemen

Heb jij ook zo’n hekel aan negatief gepraat? Ik heb hier een allergie voor gekregen.

Dit komt omdat ik ben opgevoed door een (ras) negatieveling als moeder en het eerste waarmee ik begonnen ben is het leren van positief denken.

Een tip is om het geven van complimenten en het belonen van positief gedrag. Het gedrag wat je dus graag ziet, te belonen. Geef aandacht, complimenten elke keer als iemand iets doet wat je fijn vindt.

De positieve ‘beloning’ zal bewust of onbewust echt opgemerkt worden.

Affirmatie; ‘Ik krijg en zie het positieve in anderen, en dat benadruk ik’.


Tags


Dit vind je misschien ook leuk:

 Leven in de toekomst

 Leven in de toekomst
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

optimisme en geloof in jezelf

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.