Droge lippen, gebarsten lippen en velletjes; tip

Droge lippen, gebarsten lippen en velletjes; tipHeb jij in deze tijd ook zoveel last van droge lippen, gebarsten lippen en velletjes? Sinds kort heb ik dat wel. ’s Ochtends valt het altijd mee maar in de loop van de middag is er niets meer over mijn lippen en met lippenstift op geen gezicht die velletjes.

Droge lippen, gebarsten lippen en velletjes

Vorige week was ik bij Ici Paris en kreeg ik deze tip: kiss me tonight van philosophy.

Mijn labello, vaseline en eigen merken sticks voldeden niet meer. Ik had gelukkig een kortingsbon in mijn brievenbus ontvangen en was de keus snel gemaakt om het te proberen.

Kiss me tonight

Wat een leuke naam he? Ik heb deze nu een aantal dagen geprobeerd en het werkt! De eerste dag heb ik mijn lippen overdag ook ingesmeerd en de andere dagen alleen voor het slapen gaan.

Deze lichtroze lippenbalsem zit in een schattig potje. Het is een plastic potje, het lijkt wel glas, met een zwarte draaidop. De inhoud van dit leuke potje is 9 gram met een dikke, roze en rijke balsem. Bij het opbrengen ontstaat er een glans (lichte) en geen kleur op je lippen. Het heeft een iets zoetige geur die ik niet zo goed kan thuis brengen. Ik ben ook niet goed in het omschrijven van geuren ;-). Het ruikt in ieder geval lekker.

Nadeel is wel dat het in een potje zit dus niet geheel hygiënisch.

Zuinig in gebruik en dat mag ook wel want het is niet goedkoop € 18,27. Voor mij is dit meer dan een “gewone” lippenbalsem, omdat het toch een stuk rijker en voedende is en elke avond nu: kiss me tonight 😉

Kiss me tonight, intense lip therapy is te koop bij Ici Paris XL filialen en de online webshop voor € 18,27

Heb jij tips? Wat is jouw favorieten lipbalsem? 


Tags

droge lippen, gebarten lippen, kiss me tonight, philosophy, verzorging lippen. velletjes lippen


Misschien vind je dit ook leuk:

  • Ik heb ook altijd last van droge lippen in de winter en heeeel veel velletjes, misschien moet ik dit ook eens proberen, thanks voor de tip!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

    17 tips Van Jezelf Houden
    >

    Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.