Doe mee met de ‘I Love Me’ week!

De zomer is volop bezig en eindelijk wat zonnestralen in je leven. Belangrijk is om jezelf zonnestralen te bezorgen oftewel om goed voor jezelf te zorgen, dit voor het bouwen aan je eigenwaarde en het houden van jezelf.

Daarom organisteert Just Be You vanaf maandag 19 augustus de ‘I Love Me’ week, met elke dag nieuwe informatie, tips, adviezen en inspiratie. Doe ook mee en schrijf je nu gratis in voor de ‘I Love Me’ week.

Houden Van Jezelf

Wat is er lekkerder dan positief te denken en je gelukkig te voelen. Hoe lekkerder je in je vel zit hoe meer je gedaan krijgt of hoe beter je kan omgaan met omstandigheden als het even tegenzit. Tijdens deze week even extra aandacht voor jezelf!

De ‘I Love Me’ Week

Vanaf maandag 19 augustus kun je gratis meedoen met de ‘I Love Me’ week, waar je je vanaf nu voor op kunt geven. Wanneer je mee doet krijg je een week lang elke dag een email met daarin leuke en interessante tips, strategieën over jezelf goed voelen.

Zet ook de eerste stap naar het goed voor jezelf zorgen en schrijf je NU Gratis in!

Inschrijven


Doe jij ook mee aan de ‘I Love Me’ week?

 


Tags

gelukkig voelen, I love me, Inspiratie voor jezelf, jezelf, motivatie, positief denken, van jezelf houden, zelfvertrouwen


Misschien vind je dit ook leuk:

Blue Monday

Blue Monday
 • Ook ik ben weer van de party….. LEUK leuk leuk 😉
  groetjes els

 • lenneke schreef:

  ik hoop dat mijn inschrijving voor die week is gelukt heb dat erg nodig die inspiratie en de motivatie voor een fijn leven ben zeer benieuwd Zou de zonnestralen wel willen vangen en op de muur vast plakken en het postive in het leven willen koesteren. ik hoop tot volgende week marian groetjes Lenneke

 • Jacqueline schreef:

  Leuk Marian, op onze vakantie moeten we nog even wachten,, het is nog druk thuis. Ben beniewd voor de tips! warme groet terug

 • Brenda schreef:

  Ik word al blij als ik deze topic lees :p Ben zeer benieuwd Marian!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >