Dit moet je zien! Nick Vujicic:

Ik heb meer een inspirerende video geplaats van Nick Vujicic maar vandaag heb ik de delen even voor je op een rijtje gezet.

Inspiratie van Nick Vujicic:

Deel 1:


Klik hier om via YouTube te bekijken

Deel 2:


Klik hier om via YouTube te kijken

Deel 3:

Klik hier om via YouTube te bekijken

Deel 4:


Klik hier om te bekijken via YouTube

Deel 5:

Klik hier om via YouTube te bekijken

Wat vind jij van de video’s? Leuk als je hieronder een reactie wilt plaatsen.

Als je dit artikel waardevol vindt voor inspiratie en/of motivatie dan zal ik het waarderen als je dit artikel wilt verspreiden door het te delen met anderen mensen.Dit kan door middel van de socialmedia knoppen hieronder.


Tags

Inspiratie voor jezelf, nick vujicic


Dit vind je misschien ook leuk:

Blue Monday

Blue Monday
 • Nicole schreef:

  Heel bijzonder… Laat werkelijk zien wat het doet met je als je oké bent met jezelf… Heel veel liefde en compassie, wat fijn om naar hem te luisteren

 • Barbara schreef:

  Wauw tranen met tuiten, wat een inspiratiebron is deze man.

 • Heel mooi, ga het zeker nog eens bekijken, leerzaam. Positieve energie. Ik voel mezelf ook een stuk beter met het zien van deze video.

  • Marian schreef:

   Gaaf he! Ik vind het zo’n geweldig inspirerende man. Thanx voor je reactie, waardeer ik zeer.

 • wat n geweldige man en wat n inspiratie , krijg er tranen van in me ogen .Ga ze zeker nog n keer bekijken /luisteren.

  • Marian schreef:

   Geweldig he, Toos. Je zou er zo verliefd op worden . Hij inspireert mij enorm.

 • Amai, dit komt binnen…
  Veel respect voor deze hartverwarmende en sympathieke man!

 • Monique van Bentum schreef:

  I love Nick ❤❤

  Geef nooit op
  Tranen reinigen je ziel zodat je opgelucht weer verder kan
  Blijven proberen
  Straal liefde en warmte uit
  Geef knuffels

 • Annelies schreef:

  wat een mooie inspiratie op de vroege ochtend. Ik stond enigszins depressief op maar heb nu gelijk weer zin om er tegenaan te gaan. Nog een lange weg te gaan, maar inderdaad, iedere stap is er één naar een beter leven. Dank je Marian!

 • Kon helaas de filmpjes niet zien, zag alleen de tekst deel 1 deel 2 etc en verder een blank vlak.

  • Dank je wel voor je reactie, Hilde. Ik heb het zojuist opgelost 😉 Excuus voor het ongemak

 • Tineke schreef:

  Hij is niet stil blijven staan maar heeft leren omgaan met deze handicap en draagt altijd een boodschap mee. Ook al ben je anders en mensen zullen je niet 1,2,3 accepteren, hij heeft zich zodanig ontwikkeld dat je hem wel accepteert en ziet voor wat hij werkelijk uitstraalt. Humor en liefde zijn de sleutels van zijn bestaan.

 • Angela schreef:

  Tja, met het grote verschil: Als hij zijn mond open doet verdient ie geld als water en als ik hem open doe, lopen de mensen weg, want ze worden moe van mijn gepraat!
  Ik kan door mijn verslechterde gezondheid mijn droom niet waar maken en voel me hier eenzaam.
  Ik zie echt wel ook leuke , lieve en positieve dingen in het leven, maar het feit blijft dat dat weinig met mensen te maken heeft, want die mijden me…………

  • Ik vind het een geweldige inspiratie. Hoe je kunt leven zonder armen en benen en zo’n enthousiasme kunt uitstralen. Deze man verdiend misschien nu goed zijn geld en heeft dan ook weer meer om te geven. Hij zal dit niet meteen bereikt hebben 😉

   Als je meer vreugde in leven wilt, zul je daar meer aandacht aan moeten besteden. Gek genoeg blijven we vaak alle problemen en alles wat er misging maar herhalen en herhalen. Door juist meer aandacht te geven, te praten over alles wat wel goed ging, waar je blij mee bent verspreidt je in ieder geval positievere energie. En energie van gelijk niveau trekt elkaar aan!

 • Yvonne schreef:

  Ik heb net alle vijf filmpjes gekeken van Nick Vujicic. Dit is echt heel inspirerend. Vooral dat hij zegt “het maakt mij niet uit hoe je eruit ziet, ik hou toch van je”. Veel mensen maken zich heel druk over wat anderen van hen vinden en verliezen zichzelf. Ik ben ook een van deze mensen. Nu ik dit heb gezien ga ik hier toch meer over nadenken.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

  optimisme en geloof in jezelf

  >