15 manieren om jezelf te motiveren.

Soms heb je even geen inspiratie of zin in iets. Ik denk dat we allemaal, van tijd tot tijd,  wel eens behoefte hebben aan inspiratie en/of motivatie.

Hoe motiveer jij jezelf? Weet jij dat van jezelf?

Onderstaand een aantal tips om jezelf te motiveren.

1. Quotes:
Mijn favorieten! De mooiste quotes schijf ik op zodat het zichtbaar voor me is. Zo kan ik ze altijd lezen en daar motivatie uithalen.

2. Stop uitstellen.
Doe vandaag nog wat je moet doen. Wat wil je beginnen? Stel het niet uit maar maak een kleine stap.

3. Maak dingen af.
Begin jij ook overal aan en maak je weinig af? Ik ben altijd zo enthousiast dat ik vaak aan verschillende dingen tegeljk begin en het lastig vind om ze ook af te maken. Als het toch af is, geeft het veel voldoening.

4. Kijk eens naar de toespraak van Rocky op Youtube:


5. Schrijf een brief aan jezelf.

Schrijf daarin wie je bent over een jaar en wat je dan hebt en wie je bent.  Klik hier om mijn blog post erover te lezen.

6. Website(s), artikelen.
Heb jij een motiverende website, tijdschrift en/of tv programma. Hou dit zichtbaar voor je en bekijk het wanneer je het nodig hebt.

7. Muziek.
Muziek is geweldig om je een oppepper te geven. Favoriete muziek op een favoriete afspeellijst zetten. Dit kan ook in Youtube. Boxen op 100 en je heerlijk even laten gaan.

8. Opruimen.
Wat een heerlijk schoon gevoel geeft is opruimen. Je hoeft niet meteen je hele huis te doen maar begin ergens. Je bureau bijvoorbeeld of een laatje. Het maakt je hoofd ook lekker opgeruimd.

9. Succes-dagboek.
Heb je mijn video gezien over  het bijhouden van een succes dagboek en wat het voor mij betekent? Kijk eens op: http://hetmooistewatjekuntwordenisjezelf.nl/je-eigen-succesdagboek/?req=435

10. Doelen.
Heb jij je doelen voor jezelf zichtbaar? Weet jij wat je wilt bereiken? Heb je dit ook opgeschreven? Schrijven is blijven.

11. Sta op tijd op.
Het is heerlijk om even te blijven liggen in bed maar levert vaak stress op en dit zal je niet motiveren.

12. Wandelen.
Ik hoor vaak dat mensen geen tijd hebben om een wandeling te maken. Mijn ervaring is dat je na een wandeling weer veel frisser bent en productiever. Je ziet alles weer helder. Ga dus lekker even naar buiten.

13. Positieve mensen.
Ik heb het al vaak geschreven dat je beter kan omgaan met positieve mensen omdat deze mensen je energie geven in plaats van dat ze energie kosten. Ben je even niet gemotiveerd. Klaag niet maar bel even een positieve vriend(in) op en wedden dat je weer gemotiveerd raakt.

14. Frisse lucht.
Heb jij een raam open. Met het slapen? Frisse lucht doet wonderen.

15. Just Be You.
Je bent uniek. Je bent geweldig! Niet vergeten!Tags

gemotiveerd, motivatie, quotes


Misschien vind je dit ook leuk:

 Leven in de toekomst

 Leven in de toekomst

Hoe blijf je gemotiveerd?

Hoe blijf je gemotiveerd?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>