Wat is jouw idee van een perfecte dag?

Als je de zin van je leven wilt ontdekken, doe dan wat je vreugde schenkt.
-Maitraya

Ieder van ons heeft vast wel dromen over het ‘perfecte’ leven. Weet jij precies hoe jouw ‘perfecte’ leven eruit ziet? Uit de antwoorden van cliënten blijkt dat veel mensen dit een moeilijke vraag vinden om te beantwoorden, terwijl ze wel graag dingen anders zouden willen.

Dan maar beginnen met de perfecte dag?

Wat betekent een perfecte dag voor jou? Bestaat een perfecte dag of zullen we het liever ideaal noemen?

Schrijf jouw ideale dag uit je leven eens op. Dit is een uitstekende oefening om je te helpen bedenken wat je echt graag doet. Begin met de ochtend als je wakker wordt. Waar word je wakker? Hoe laat word je wakker? Stel je hierbij ook voor dat je kunt doen wat je wilt. Geld speelt geen rol!

Blijf schrijven tot je de hele dag hebt beschreven tot het moment dat je ’s avonds weer gaat slapen.

Wat kan je doen?

Lees eens na wat je hebt opgeschreven. Kan je iets implementeren uit je ideale dag in je leven? Misschien heb je wel een ander inzicht gekregen, bijvoorbeeld merk je dat het belangrijk is om meer tijd door te brengen met je geliefde.

Je ideale week.

Als je dit gelukt is,  kan je je ideale week gaan opschrijven. Zie jij je bijvoorbeeld op jouw ideale dag lekker cocktails drinken op het strand, dan weet ik bijna zeker dat je dit na een aantal weken ‘zat’ bent.

Je hebt een uitdaging nodig om voldoening uit te halen. Begin zoveel mogelijk aspecten van je ideaal op te nemen in je leven.

Met kleine stapjes kom je een heel eind.

De vervulling van een droom maakt ons bang omdat we gewend zijn te kampen met de problemen van het leven inplaats van het ontvangen van de geschenken van het leven. 
-Alex Rovira

Heb jij nagedacht over je ideale dag? Hoe ziet jouw dag eruit? Ik waardeer het als je dit zou willen delen.Tags

bedenken wat je wilt, ideale leven, perfecte dag


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>