Wat heb ik gemaakt voor Valentijnsdag…

Morgen is het weer zo ver en dan is het Valentijnsdag en ontvang jij ook een cadeau van mij.

Ik vind de verschillende reacties altijd erg leuk op deze dag, de één vind het een commerciële dag en belachelijk. Een ander vind het weer een geweldige dag.

Ik vind het wel weer een dag om bewust te worden van de lieve mensen om je heen. Valentijnsdag gaat over liefde maar daar vallen toch ook de geliefde mensen om je heen onder?

Ik leg ’s ochtends voor mijn gezin altijd wat neer dit kan zijn naast hun kussen of bij hun ontbijt bord. Vorig jaar had ik kaarten gekocht met een persoonlijke boodschap en papieren hartjes bij de Hema. Deze had ik over de tafel uitgestrooid. Dit stond echt heel leuk en is simpel maar een groot effect. Ik wilde graag weer duidelijk laten zien dat ik mijn gezinsleden waardeer en dat ik zielsveel van ze hou.

Wat heb ik gemaakt voor Valentijnsdag?

Hopelijk lezen mijn meiden deze blog niet ;-).

 

Ik wil niet graag te commercieel zijn door een groot bedrag neer te tellen voor deze dag.

Ik heb bij de Marskramer een snoeppot gekocht (€1,95) en bij de Kruitvat heb ik een zak met hartjes snoep geschept (€3,50) en dit was precies genoeg voor de twee potten.

Wat maakt het speciaal?

Ik heb allemaal briefjes geschreven en deze opgevouwen en in de pot gedaan. Dit kan een leuk voorval zijn maar ik heb het geschreven waarom ik zo blij ben met mijn dochters en wat ik in hen zo waardeer. Je kan natuurlijk een mooie quote op schrijven.

De ontvanger kan alle briefjes tegelijk open maken maar ik heb er voor gekozen dat ze elke dag één mogen open maken.

Versier de pot met raffia of een mooie lint en klaar is je cadeau!

Wil je er niet iets commercieels van maken dan kan je ook leuke dingen verzinnen:

♥ Schrijf een echte liefdesbrief en knip deze uit in een hartvorm.

♥ Als je wederhelft thuis komt dan zorg je dat de kaarsjes branden en heb je een lekker diner bij kaarslicht

♥ Lach de gehele dag en geef positieve aandacht.

♥ Een foto van jezelf maar een mooie quote erop of een regel van jullie favoriete nummer.

♥ Stuur een lieve sms (dit kan je ook om de twee uur doen).

♥ Vergeet de mensen om je heen niet en geef extra aandacht.

Tot morgen!

Een fijne dag.

Warme groet,

 Tags

cadeau maken, quote, Valentijnsdag


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Oooh super lief/leuk en warm gebaar. Ik houd hiervan, persoonlijke aandacht. Ik heb zelf voor vriendjelief een liefdes/dankjewel brief geschreven en op zijn nachtkastje gezet. En voor mijn dierbaren een kaartje op de bus gedaan. ♥

 • Hoi Marian,
  IK vind het een leuk gebaar de valentijskaart.
  Zelf kan ik er helaas niet voor iemand zijn omdat ik zelf geen enkele
  sociaal netwerk om mijn heen hebt.
  IK mis dit wel maar het leven is nu eenmaal zo.
  Daarom is jou valentijns aktie voor
  mij ontzettend positief.

 • Voor mij is Valentijnsdag sinds acht jaar extra bijzonder geworden omdat mijn zoon op deze dag geboren is.
  “Vergeten” doe ik deze dag dus nooit. Toen hij de datum van z’n verjaardag nog niet kon onthouden zei hij altijd: “ik ben jarig op de dag dat iedereen extra verliefd is op elkaar”. “Want er zijn dan overal hartjes”.
  Ook ik hield, als jonge meid, de brievenbus die dag extra goed in de gaten. Misschien wel een kaart van die leuke jongen op school of de buurjongen van een klasgenootje.
  Vandaag de dag stuur ik wat kaartjes of maak een paar grappige, simpele presentjes naar personen die ik waardeer en liefheb. Wat het op deze dag nog leuker maakt is dat het anoniem mag.
  Voor iedereen een hele warme, liefdevolle Valentijnsdag! ♥

 • Lieve Marian,

  Wat een geweldig idee, ik liep al weken te denken wat ga ik voor mijn kindjes doen met Valentijn. Ik wil buiten de dagelijkse complimentjes en lieve woordjes ze laten zien hoe enorm ik ze waardeer en van hen hou!
  Dus een geweldig idee, ik ben vanochtend meteen naar de blokker gegaan en snoepjes gehaald, wat zullen ze blij zijn morgenvroeg.
  Bram (6jr) heeft een vriendinnetje en ook voor haar heb ik er eentje gemaakt, zoonlief straks nog iets laten kleuren of schrijven en zijn vriendinnetje zal ook blij zijn! Wat is het leven toch leuk als je mensen liefde kunt geven!

  Liefs Olga

 • Hoi Marian,

  Ook ik laat geen Valentijnsdag ongemerkt voorbij gaan. Al als jong meisje vond ik het erg spannend of ik ook een kaartje zou krijgen… Op school was er zelfs een Valentijnsservice waar je anoniem kaartjes en rozen kon kopen die vervolgens in de klas werden bezorgd. Ieder jaar probeer ik iets leuks en liefs voor mijn dierbaren te doen. Bloemen voor moeder- en schoonmoeder, kadootje voor manlief en de kids… Ook mijn kids worden meegetrokken in deze traditie. En eerlijk gezegd zijn er veel mensen die het ’n mediahype vinden, maar wat is er mooier om te laten weten dat je iemand waardeert en blij met ze bent… Het mag natuurlijk op iedere dag van het jaar, maar sommige mensen hebben gewoon een steuntje in de rug nodig. Mijn dochter gaat morgen aan al haar klasgenootjes en juf een Valentijns Cake-pop (zelfgemaakt) geven omdat ze iedereen in de klas lief vindt… Daar smelt je toch voor als moeder.
  Ik wens iedereen een hele fijne en liefdevolle Valentijnsdag!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.