Vraag van Melissa: Heeft u tips hoe u site is opgebouwd?

Ik krijg vele vragen in mijn mailbox over de opbouw van mijn website. Ik heb hier onderstaande video over opgenomen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VagjkZJdh8w[/youtube]


Mijn grafisch ontwerpster en rechterhand is Heleen Verkerk. Klik op onderstaande link om naar haar website te gaan:

www.heleenverkerk.nl

Email marketing software

Voor het verzenden van emails maak ik gebruik van Aweber. Dit systeem kan je een maand lang proberen voor $ 1,00. De prijs van aweber gaat omhoog naar aanleiding van het aantal inschrijvingen op je nieuwsbrief.

Je kan ook gebruik maken van yourmailinglistprovider, GetResponse of enormail (gratis)

Opbouw van je website

Richt je op je publiek en waarde geven. Dat vind ik heel erg belangrijk en natuurlijk dat je iets doet wat je heel erg leuk vind om te doen. Ik ben erg fanatiek met Just Be You en Het mooiste wat je kunt worden is jezelf omdat het mijn passie is. Indien jij geen passie hebt kan je, in mijn ogen, je website niet naar een hoger leven tillen.

Negatieve reacties

Indien jij gebruikt van e-mail marketing zal je altijd te maken krijgen met negatieve reacties. Nu mijn lijst explosief aan het groeien is merk ik dit regelmatig in mijn mailbox.

Maak je niet druk om wat anderen mensen van je denken. Er zijn zoveel verschillende mensen met verschillende meningen. Weet waar jij het voor doet. Meld deze mensen af van je lijst en ga bouwen aan wat jij het leukst vind.

Vragen? Zijn altijd welkom op info@justbeyou.nl of geef een reactie op mijn facebookpagina. Leuk als je even “vind ik leuk” aanklikt ;-).


 


Tags

email marketing, opbouw website, wordpress


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Melissa schreef:

  Heel erg bedankt voor uw reactie!
  Deze tips helpen me al een eind op weg.
  En hoeveel u doet om andere mensen te helpen is echt prachtig!

  Groetjes Melissa

  • marian schreef:

   Geen dank Melissa, graag gedaan!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.