Vergelijk jij jezelf met een ander?

De schoen die de één perfect past, knelt bij de ander!
En zo heeft iedereen ook zijn eigen maat van een bevredigend leven. 

Dit vond ik zo’n mooie quote die ik gisteren deelde op mijn Facebook Pagina. Ik vond het eigenlijk zonde om het niet op mijn website te delen. Vandaar nu ook een mooi plekje op de site.

Het leest als een simpele uitspraak maar ik denk dat dit weer een quote/uitspraak is die is even bewust laat worden dat jij de kapitein bent van je eigen schip. Kijk niet naar de schepen om je heen maar vaar je eigen koers.

Vaar jij je eigen koers?


Tags

jezelf vergelijken met anderen, quote, uitspraken


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.