Tover een glimlach op iemands gezicht!

Verjaardagen, feestdagen en dagen als Valentijnsdag en Moederdag, ik heb er weinig mee. Het zijn van die verplichte nummertjes, geen spontaniteit maar gewoon omdat het hoort.

Ik ben op dit gebied dan ook niet altijd even attent. Onbedoeld weliswaar. Want als ik iets leuk vind, is het mensen om wie ik geef, verrassen. Met een kaart, een kadootje met een speciale betekenis of een gemeend compliment. Een compliment geef ik ook weleens aan een wildvreemde. Een glimlach op iemands gezicht toveren, daar wordt je toch blij van!

Of die wildvreemde die jou laat glimlachen door iets wat hij of zij zegt of doet.

Tover een glimlach op iemands gezicht!

Ik zag vandaag dit filmpje op de site van de Telegraaf. Met een grote glimlach tot gevolg…

Wie wil jij graag een compliment geven?


Tags

#TDThanksYou, compliment, geldautomaat, tdcananda, verrassing


Misschien vind je dit ook leuk:

Een verrassing is altijd leuk!

Een verrassing is altijd leuk!

Geluk zit in de kleine dingen.

Geluk zit in de kleine dingen.
 • Hoi Kelly,

  niet alleen een glimlach maar ook een traan van geluk. Ga zo door je maakt vele mensen gelukkig hierdoor en ook jezelf.

  warme groet
  bkhm

  • Heey BKHM,
   Bedankt voor het mooie compliment!!

 • ­čśë Super!! Bedankt voor je lieve reactie weer!!

 • Silvia de Haan schreef:

  Hoi Kelly,

  Dat is je gelukt! Glimlach bij mij in ieder geval :-))))))
  Heel veel smileys terug voor jou :-))))) Geniet van je dag!

  X Silvia

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.