Top 23 favoriete apps op mijn Iphone.

Wat zijn jouw favoriete apps?

Als je een Iphone of een andere smartphone heb dan kom je niet om de apps heen.

Ik vraag altijd aan iedereen die een Iphone heeft of ze nog leuke apps weten dus waarom niet delen?

Sommige hebben een Iphone maar benutten niet de mogelijkheden en dat is zonde want je kunt er zoveel mee doen. Het is even wennen en oefenen maar is dan niet met alles?

Hieronder mijn veel gebruikte apps.

Shazam. Hoor je een nummer op de radio en/of tv  dat je niet kent? Shazam vertelt je hoe het nummer heet en wie de artiest is. Shazam zoekt het voor je op.
.

Viber. Viber is een echte Iphone app waarmee gebruikers onderling met elkaar kunnen bellen. De kwaliteit is niet altijd even goed maar de twee personen waarmee ik het meeste bel daar gaat het uitstekend mee.
.

Pathe.De Iphone App geeft de films en tijden aan die te zijn in de Pathe bioscopen. Deze app geeft ook de trailers te zien en is dus makkelijker om een film uit te kiezen.

Find My Iphone. Een gratis app. Eerst moet u de app installeren en daar op een bijvoorbeeld een ipad in te loggen met uw apple ID wordt de locatie van je telefoon weergegeven op een kaart.
.

Whatsapp. Deze app maakt het mogelijk om met iedereen die deze app heeft geïnstalleerd om berichten, foto’s e.d. uit te wisselen. Het is vergelijkbaar met sms maar je hoeft niet te betalen. Alleen de eerste aanschaf kosten van de app en deze is € 0,79 dus daar hoef je het niet voor te laten.

 Twitter. De officiële app van twitter en werkt, naar mijn idee, het best. Twitteren is al helemaal ingeburgerd en bijna gewoon als mailen en sms’en.

Facebook. De beste app om mee te Facebooken. Connect met mij op facebook.

.

Password keeper. Degene die ik gebruik kan ik niet meer terugvinden tussen de apps maar is heel handig. Beveiligd met een gebruikersnaam en password en daar heb ik dus al mijn passwoorden in opgeslagen.
 .

Dropbox. Dit is een online back-up bestand. Je kunt een map met iemand anders delen of simpel bestanden opslaan om ze op een andere computer/laptop weer tevoorschijn te halen.

.

Week Cal. Deze applicatie heb ik gekocht voor € 1,50. Een online agenda en ik vind deze perfect werken. Je huidige agenda app.werkt prima ernaast, dus je kunt beiden gebruiken.

Teletekst. NOS teletekst gratis op je Iphone. Je check hier vaak de weersvoorspellingen of even snel de updates van het nieuws zien.

KPN MB Meter. Heb jij ook beperkt internet? Dan is deze app echt iets voor je. Je kan dan zien hoeveel mb je hebt verbruikt. Het is verdeeld over 3G en WIFI.

.

9292 OV Pro. Je kunt je reis plannen met OV en je ziet meteen wanneer er vertragingen zijn en je krijgt advies waar je dan het beste heen kunt gaan.
.

Google+. Ik heb me net aangemeld bij Google+ maar moet er nog even aan wennen. Google+ is de nieuwe sociale netwerkdienst van Google. Deze sociale netwerk moet een geducht concurrent worden van Facebook. Je kunt hier kringen maken van bijvoorbeeld vrienden, familie, netwerk e.d. Je kunt berichten dus gescheiden delen voor bijvoorbeeld alleen vrienden.

Appie. De app van Albert Heijn. Je kan met deze app boodschappen lijst maken, recepten opzoeken etc. Indien je een boodschappen lijst hebt gemaakt kan deze app het zelfs sorteren op looproute door de Albert Heijn bij jouw in de buurt. Ik vind het een leuke app maar maak er bijna geen gebruik van. Eén van de weinige keren dat ik gewoon nog papier en pen gebruik voor mijn boodschappenlijstje.

Uitzending gemist. Heb je een lange reis voor de boeg of moet je even afwachten? Met deze app kan je uitzendingen terugzien.

 

WordPress. Met de WordPress App beheer je gemakkelijk je WordPress site.

 

IBooks. Een ideale app voor het downloaden en lezen van boeken. Op de ipad is deze idealer maar als je zit te wachten. Heerlijk. De volgende keer kom je weer op dezelfde bladzijde waar je was gebleven.

 

Flashlight. Echt functioneel. Ik heb deze al verschillende keren gebruikt, dankzij de verlichting aan de achterkant van de Iphone.

/

Instagram. Je kan je foto’s een mooie look geven zoals een ouderwetse foto en met deze app kan je foto’s meteen delen op verschillende sociale media.
.

Veronica tv-gids. Mijn tip is om niet teveel tv te kijken maar ja specifieke programma’s opzoeken is natuurlijk altijd handig. Ik vind deze app erg makkelijk.
.

What To Wear. Voor de vrouwen onder ons ;-). Een geweldig app van Styletoday. Deze app geeft dagelijks een kledingsuggestie aan de hand van het actuele weerbericht. Helemaal mijn stijl kleding dus dat komt mooi uit! Heel goed bedacht want alles is zo te bestellen via een geselecteerde webshops.

Nog een tip maar ik heb deze niet  geïnstalleerd  omdat het zeer verslavend werkt:

De naam “Wordfeud” hoor je de laatste tijd vaak. Ik heb deze niet gedownload omdat ik dan denk dat ik helemaal nergens meer aan toe kom ;-). Het spel werkt hetzelfde als Scrabble. Via email adressen of gebruikersnaam kan je vrienden uitnodigen om tegen te spelen. Zo kan je een paar verschillende spellen tegelijk hebben lopen.

 

Oh ja en ik bel ook met mijn Iphone ;-)!

Wat zijn jouw favoriete apps? Voor iphone of android? Ik houd me aanbevolen voor tips!Tags

Iphone applicaties, iphone apps, tips voor iphone


Misschien vind je dit ook leuk:

  • Ik kan tegenwoordig niet meer zonder m’n mobiel lijkt het wel. M’n pc gebruik ik haast geeneens meer. Leuk artikel!
    Groetjes,
    Petra Damen Elitt

  • Super handige en populaire apps, Mag ik misschien Stocard nog toevoegen voor iedereen die leest. Sinds ik Stocard gebruik hoef ik al mijn klantenkaarten niet meer in mijn portemonnee te houden. Deze staan nu allemaal in mijn telefoon

  • Lisette schreef:

    Hallo Marian,

    Allereerst, wat heb je een geweldige site. zo positief en motiverend. Ook ik was zwaar onder de indruk van het verhaal van Danny Bouman en zo kwam ik op je site terecht.
    Ik kan het laten om verder te lezen…
    En dan nu de apps! Omdat ik veel bezig ben met gezondheid en bezinning heb ik een favoriet mapje gezondheid. Daar zit het volgende in:
    -Capital yoga
    -sleep cycle
    -my fitness pal
    -Relax M.
    -Happinez
    -Endomondo

    En wat ook heel erg grappig is: paddestoel. Leuk als je een mooie herfstwandeling maakt en je wilt weten welke paddestoelen je tegen komt!

    Heel veel succes met je site en ik ben blij dat ik je gevonden heb! liefs Lisette

  • Bianka schreef:

    Hoi Marian,

    Leuke blog! Ben ook regelmatig op zoek naar leuke apps ter aanvulling van die ik al heb.
    Hier nog een paar:
    – iTranslate, voor het vertalen van woorden en tekst in allerlei talen. Daarnaast gebruik ik ook de app 100% Engels ( deze is er ook in Duits en Frans) altijd makkelijk voor op vakantie of het vertalen van tekst.
    – Famous quotes, de naam zegt het eigenlijk al. Quotes/ uitspraken van bekende en minder bekende mensen.
    – De app Nanosec laat je dag goed beginnen. Niet zo’n hard snerpende wekker maar een wekker waarvan je het geluid ( relaxte muziekje) zelf in kan stellen.
    – Runtastic vind ik ook een leuke app. Je kunt er al je sportgegevens in opslaan en al je prestaties bij houden.
    -De app Scan is wel makkelijk. Er staan tegenwoordig op veel producten, folders, advertenties QR codes, een streepjescode maar dan tweedimensionaal. Als je met deze app de QR code inscant kom je meestal op de website van het desbetreffende produkt of bedrijf.
    -Verder heb ik een paar apps voor de kids op staan waaronder Sound Touch. Dit vind ik een schitterende app met allerlei foto’s en de daarbij behorende geluiden. Ik vind dat je hier duidelijk kan zien wat voor kwaliteit beeldscherm de iphone heeft.
    -Vandaag kwam ik de app Spotify mobile tegen. Ik heb ‘m nog niet geinstaleerd maar het schijnt dat je hier bijna alle muziek die je zoekt kan vinden én beluisteren. Ook een paar radiozenders heb ik erop staan. Geen ge-emmer meer met slecht radio ontvangst. Ik zet m’n iphone in m’n luidsprekerdock en heb radio waar ik maar wil.

    Tot zover hier mijn aanvullende app bijdrage.

    Groetjes Bianka

  • Oh, ik ben er een vergeten. Een hele belangrijke!

    Rabo telebankieren. Ideaal.

  • Geniale laatste opmerking…….

    Maar even over mijn apps. Ik heb een samsung galaxy dus moet het met de apps doen voor android. Veel van jouw apps zijn ook verkrijgbaar voor android maar een aantal ook niet (Ibooks, Viber bv)

    Voor twitter gebruik ik tweetcaster Pro. Is een betaalde app (weet ff niet hoe duur) Werkt best lekker eigenlijk……

    Verder heb ik een app gedownload met als titel:Brian Tracy Succes series. Is wel betaald maar zo waardevol. Ik heb nu ruim 20 trainingen van Brian Tracy op audio. Totaal zeker 20 uur. Onderwerpen: time management, sales technieken, doelen stellen etc. Ik luister er dagelijks naar als ik in de auto zit. echt fantastisch.

    Verder heb ik een app met als titel “My power podcasts” Geen idee of het wat is. Het zijn in ieder geval audio’s over sales, persoonliojke groei etc. Maar ik moet er nog aan beginnen.

    Ik heb ook avigatie op m’n telefoon. Gebruik Sygic Mobile Maps. Voordeel is dat deze werkt op GPS. Je hebt dus geen internetverbinding nodig wat erg prettig is als je in het buitenland rijd. Ik heb deze wel eerst moeten downloaden op m’n pc.

    Sinds kort heb ik Tubemate. Hiemee kun je filmpjes van yoitube downloaden. Dan staan ze dus op je telefoon en kun je ze bekijken zonder internetverbinding. Werkt veel sneller.

    Omdat ik ook nog welleens relaxt klassieke muziek wil luisteren, heb ik ook de app van classic fm.

    erder heb ik wat spelletjes zoals talking tom en Angry birds. Maar dat is voor m’n zoontje. Heb Angry birds al uitgespeeld en ben er maar niet aan begonnen om andere versies te downloaden.

    En wordfeud heb ik er heel snelw eer af gehaald…..niks voor mij

    Ik heb wel een paar leuke tips gezien die ik zeker ga bekijken!!!

    Leuk artikel in ieder geval. Ga het idee misschien wel even van je lenen voor m’n eigen site…….

    • marian schreef:

      Hoi Stef,

      Wat een leuke apps, ik ga ze proberen! Dank je wel voor het delen.

      Warme groet, Marian

  • Nou je hebt ze bijna allemaal genoemd Marian! Ik doe van alles met mijn Iphone maar speel er geen spelletjes op….
    Skype en marktplaast heb ik ook nog als favoriet!
    Groetjes, Ria

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

    Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
    Zorgen en Stress

    >