#projectpositief ipv geluksmomenten

Vandaag geen geluksmomentjes omdat ik bijna de gehele week in mijn bed heb gelegen. Nu had ik natuurlijk een foto kunnen maken van het plafond en het warme dekbed waar ik dankbaar voor ben ;-).

Ik probeer de draad weer een beetje op te pakken. Ben nog erg moe, slaap veel en mijn mails lopen giga achter maar dit gaat goed komen. Het zijn allemaal geen spoed dingen moet ik maar denken.

Vandaag wel even een persoonlijke blog en dit keer een tag die rond gaat in blogland en dat is #projectpositief. Positief denken is iets waar ik als eerste mee begonnen ben met mijn hele persoonlijke ontwikkeling toernee dus deze tag sprak mij meteen aan.

Ik ben aan de slag gegaan met de antwoorden. Lees je mee?

Wat is je favoriete quote en waarom?

de wind kan je niet veranderen
Ik ben gek van inspirerende quotes. Mijn favoriet en waar ik heel veel aan gehad heb is; “De wind kan je niet veranderen maar de zeilen zet jezelf” Met andere woorden de gebeurtenis kan je niet veranderen maar wel de manier waarop je ermee omgaat en/of naar kijkt.

Nog een favoriet:

“Niets heeft een betekenis maar de betekenis die jij eraan geeft”

Welke droom zou je in je leven willen realiseren?

Ik zou wel een groot redactie team willen hebben en een Positieve nieuws site. Net zoals het nieuwsbericht alleen dan een uur een uitzending met alleen maar inspiratie en positiviteit. Heerlijk lijkt me dat.

Een huis aan het strand lijkt me ook wel wat.

Wat betekent geluk voor jou?

Geluk voor mij is gezondheid en goed in mijn vel zitten. Dan kan ik ook veel beter omgaan met de hobbel(s) op mijn pad.

Mijn gezin is mijn grootste geluk en krijg ik veel energie van.

Elke dag opstaan op met mijn passie bezig te zijn.

Met leuke inspirerende, motiverende en positieve mensen omgaan.

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?

Maaik en Marian
Maaik. Mijn maatje is het en hij is degenen die met zijn realistische, nuchtere kijk en humor weer ontzettend op kan vrolijken.

Voor wat mogen we ’s nachts wakker maken?

Aruba reisverslagsushi Voor sushi en voor een heerlijke vakantie naar de zon!

Wanneer kreeg je voor het laatst een lachbui?

Een paar weken geleden met manlief. Gewoon een vervelende bui en niet meer kunnen stoppen met lachen en vervelend doen ;-).

Op welke prestatie ben je hartstikke trots?

Ik ben trots op mezelf en waar ik nu sta. Dat ik ondanks mijn jeugd en opgegroeid bent met aan alcohol verslaafde ouders sta waar ik nu ben door leren positief te denken en van mezelf te houden. Geloven, vertouwen en het volgen van mijn gevoel is zeker van belang.

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf-3

Oeps ik wil heel veel meegeven. Maar vooral; ‘jezelf zijn en in jezelf geloven’. Maak je niet druk wat anderen mensen van je denken en vaar je eigen koers.

Leef, heb lief, lach en laat iets na

Warme groet,
handtekening Marian


Tags

project positief


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Beste Marian,

  Bedankt voor je positieve woorden. Doet me altijd goed op maandag. Ik wens je beterschap en geniet van de kleine dingen !

  Een “Carnavals” groet uit Brabant van Inge.

  • Goedemiddag Inge,

   En jij dank je wel voor je reactie! Altijd leuk om reacties te krijgen.

   Warme groet,
   Marian

 • Wat een stralende antwoorden heb je gegeven, zo bijzonder! Dankjewel voor het invullen van deze tag en je inspirerende woorden!

  • Goedemiddag Dagmar,

   Dank je wel voor je reactie, waardeer ik.

   Warme groet,
   Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.