Op zoek naar de mens achter de sociale media contacten   

Vijfhonderd+ connecties en duizend vrienden.Al een aantal maanden geleden ben ik geïnterviewd door Kara Blok voor haar boek ‘Vijfhonderd+ Connecties en duizend Vrienden’. Woensdag 17 december vindt de officiële boekpresentatie plaats.

Zo leuk dat ik in Kara haar boek sta. Ik zal hier nog het één en ander over delen maar wilde graag Kara in het zonnetje zetten door alvast een blog bericht te maken. Een gedeelte van de opbrengst van het boek gaat naar een goed doel en dit is Stichting Energy4all.

Op zoek naar de mens achter de sociale media contacten

Veel mensen hebben soms wel honderden contacten via de sociale media. Maar in hoeverre kennen wij hen? Wie zijn de mensen nu écht achter de LinkedIn connecties en Facebookvrienden? Wat houdt hen bezig? Wat geeft kleur aan hun leven ? Die nieuwsgierigheid vormt de basis voor het eerste boek van Kara Blok.

De auteur maakte een selectie van haar Social Media contacten en interviewde achttien vrienden en connecties in Nederland en Engeland. Van een boswachter, een arts-directeur van een mannenkliniek, een handlijnkundige, een internationale Succes spreker, een initiatiefneemster van een feelgoodwebsite,  tot een bekende tv-presentator-programmamaker.

In deze verrassende ontmoetingen vertellen ze onder meer over hun dromen en tegenslagen. Maar ook over dat wat hen gelukkig maakt, waar ze energie van krijgen en wat liefde voor hen betekent.

Een gedeelte van de opbrengst van het boek gaat naar de Stichting Energy4all  die zich inzet voor kinderen met een aangeboren energiestofwisselingsziekte.

Kara Blok: ‘Energy4All draag ik een warm hart toe. Alle kinderen verdienen het om voluit kind te kunnen zonder beperkingen.Deze groep kinderen heeft voorbaat een achterstand op energie gebied die niet in te halen is. Op deze manier wil ik graag mijn steentje bijdragen omdat energie zo belangrijk is en zeker niet van zelf sprekend.’

Het boek kan je oa hier bestellen.

[social_warfare]


Tags

energy4all, kara blok, vijfhonderd connecties en duizend vrienden


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>