Mooi verhaal van Chris Medina

Ik ben gek op inspirerende films en dit is er één van! Ik kreeg er kippenvel van en helemaal bij de woorden
“What kind of guy would I be if I just walked out when she needed me the most ….”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-BtuB8xZHPE[/youtube]

Heb jij inspirerende films/verhalen? Leuk als je deze wilt delen!

Ben je al ingeschreven op mijn nieuwsbrief?


Tags

chris medina, kippenvel


Misschien vind je dit ook leuk:

Mooi verhaal van Chris Medina

Mooi verhaal van Chris Medina
 • werner schreef:

  het is een geweldige vertoning van wat je kan verwezenlijken als je iets met heel je hart en een doel doet.

  het leven is veel te kort om iets te doen tegen je zin, doe iets met heel je hart en hou je ogen gericht op je doel en je komt een heel eind verder

 • Bianka schreef:

  Wat mij altijd zo enorm ontroerd bij dit soort filmpjes; het gaat deze mensen helmaal niet om het winnen, maar om liefde te bewijzen aan iemand die hun zo dierbaar is. En omdat het vanuit hun hart komt maakt het vaak dat ze zo ver komen. Maar dat is eigenlijk in het dagelijkse leven ook zo. Doe je iets met je hart en heb je daarbij ook nog een doel voor ogen, dan kom je een heel eind.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.