Heb je de moed om je droom te volgen?

Heb jij je passie al gevonden? Het maakt niet uit wat het is. Wat belangrijk is dat het goed voelt voor jou! Passie is iets wat je kracht, energie, hoop en geluk geeft. Het is wat je het liefste doet en waar je ’s ochtends je bed voor uitspringt. De energie die je hiermee creëert zal je weer uitzenden naar anderen. Ik heb ervaren dat als je je passie volgt, volgt de rest vanzelf.

Ik geloof dat er vaak geen aandacht aan passie wordt geschonken door je angst en/of onzekerheid. Vaak weten we wel wat we wensen maar geloven we er niet in. Laat staan dat we vertrouwen hebben dat je het kunt bereiken. Eigenlijk willen we wel veranderen maar hebben angst voor de onzekerheid.

[thrive_text_block color=”note” headline=””]Maak kleine stappen, ga doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Passie zorgt voor meer actie in je leven, richt je alleen op je sterke punten en kijk naar wat je energie geeft.[/thrive_text_block]

Wat doe jij met plezier, waar word je blij van ?
Dat geeft je de richting waarin je het mag vinden.

Heb je de moed om je droom te volgen?

Bekijk eens deze onderstaande video! Erg inspirerend vind ik zelf.

[responsive_video type=’youtube’ hide_related=’1′ hide_logo=’1′ hide_controls=’0′ hide_title=’1′ hide_fullscreen=’0′ autoplay=’0′]https://www.youtube.com/watch?v=ja-n5qUNRi8[/responsive_video]

.
Het gevaar van een droom is dat het bij dromen blijft. Als je een plan hebt kom je in actie. Maak van je droom een plan. Stel doelen. Maak het jezelf niet al te moeilijk en begin gewoon klein.
Iedere stap is er één, hoe klein deze stap ook is. Het brengt je dichterbij.

Geef je droom een kans, kom in actie!


Tags

energie, geloof, geluk, motivatie, passie, vertrouwen


Dit vind je misschien ook leuk:

Blue Monday

Blue Monday
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

optimisme en geloof in jezelf

>