Inspirerende quote

Wil je elke dag een inspirerende quote ontvangen? Klik hier voor meer informatie.Tags

inspirerende quote


Misschien vind je dit ook leuk:

Inspirerende quote

Inspirerende quote

Make friends with yourself

Make friends with yourself

Inspirerende quotes

Inspirerende quotes
 • Klopt helemaal.

  Ik ben nog erg jong 19j. maar ik heb echt heel erg het gevoel dat ik al aardig op weg ben. Altijd zei ik tegen mensen “Jezelf zijn is het belangrijkste dus ik ben altijd mezelf”. Maar wat ik niet in wilde zien was dat mijn “vrienden” mij klein hielden om mijzelf te zijn (je dans raar, die oorbellen zijn kinderachtig, je bent kinderlijk voor je leeftijd ect.) Toen ik besloot wat vrienden uit mijn leven te zetten ontmoette ik een stel heel mooie mensen en door met hun veel te praten en om te gaan kom ik steeds meer bij mezelf! Mooie Quote πŸ˜€

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >