Inspiratie: De beste eerste afspraak

Geweldige video! Iedere meisje zou zo moeten leren hoe ze behandeld hoort te worden in de liefde. Ieder jongen zou moeten leren hoe ‘houden van er in de praktijk uitziet.’ (zo dus, en niet zoals in de MTV video clips).

Deel deze video als je het met me eens bent.

De beste eerste afspraak

Wie is jouw liefde?


Tags

eerste afspraak, inspirerende video, liefde ouder kind


Misschien vind je dit ook leuk:

Een nieuwe dag

Een nieuwe dag
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.