Geluksmomenten #1 2017

Vorig jaar ben ik eigen gestopt met het delen van mijn geluksmomenten en dit wil ik eigenlijk weer gaan oppakken! Genieten van de alledaagse dingen maakt het leven zoveel leuker!

Waarom geluksmomenten vastleggen?

Je hebt vaak veel geluksmomenten maar daar sta je vaak niet zo bij stil. 

Veel mensen vinden het makkelijker om negatief te praten in plaats van positief te praten, negatieve dingen te zien in plaats van het positieve. Door je te richten op het positieve zal je er meer van ervaren.

Oftewel waar je je op richt, dat groeit! Iedereen heeft geluksmomentjes voor de één hoeft dit moment niet bijzonder te zijn maar voor de ander kan het van alles betekenen.

Het is mijn eerste stap geweest naar het leren positief denken. Daarop is mijn boek 'Gedachten en Mooie Momenten' ook op gebaseerd. 

Het richten op, kijken naar de mooie dingen en daaraan aandacht schenken. Iedere avond als ik naar bed ga schrijf ik mijn dankbaarheid op en daardoor open ik mijn ogen er heel de dag door.
En vaak gedurende dag, denk ik, dit ga ik opschrijven. Ik kom zo uit mijn hoofd, in mijn hart.
Want ik geniet ervan en daar ben ik dankbaar voor. 

Je zult je dankbaarder voelen, richten op de schoonheid van kleine dingen en daardoor weer gelukkiger voelen. Ik wil me richten om te kijken naar de mooie dingen in het leven en vaak zijn deze klein.

De aandacht die je voor het moment (in het nu) hebt, bepaalt hoe gelukkig je bent en tevens ook hoeveel plezier je uit het leven haalt.

Vaak plaats ik ook foto’s op Instagram. Volg je mij daar al? Mijn naam op Instagram: justbeyounl

Kijk je weer met mij mee?

Overwonnen Verlangen van Marcel Beijer

Wat een verrassing in mijn brievenbus. Ik krijg van een lezeres een boek en een ontzettend lieve kaart in mijn brievenbus. Het boek, overwonnen verlangen van Marcel Beijer, meteen uitgelezen en het raakte me ontzettend. Dankjewel, lieve Trudy!

Een poosje geleden had ik een win actie op mijn website van een foto shoot en visagie. Met beide dames is het zo leuk werken. Ik kwam even langs om te kijken en kennis te maken met Wendy die de shoot had gewonnen. Fotograaf Sandra Zeilstra en visagie van Wendy Vermeulen.

Ik zou een LIVE workshop geven maar dit is door omstandigheden niet doorgegaan maar toch nog een gezellig en leuk interview geworden met Luz van de Schoot. Hier kan je kijken naar zeer inspirerende sprekers. 

Jammer genoeg ben ik geblesseerd met het hardlopen maar gelukkig
kan ik weer lekker wandelen. Genieten van de rust en de natuur. 

Dan gaat de zon schijnen en even een moment van rust en genieten. 
Dan komt Mylo, onze rottweiler, er graag even bij. 

Mijn kleine grote vriend is er en helpt mee de boodschappen uitpakken.
Ja, hij weet wel meteen wat hij pakt ;-). 

Moederdag en mijn meiden komen 's avonds lekker eten. 
Ik krijg een mooie kaart met een tegoedbon voor een tatoeage te zetten.  Een kleine maar ik durf niet zo goed. Wel met een hele mooie betekenis, een dubbele infinity teken. Oneindige liefde.  
Ook krijg ik van de oudste een stapel enveloppen om open te maken op bepaalde momenten... 

Superleuk als je jouw geluksmomenten met mij deelt! Wat was jouw geluksmoment van de afgelopen week?


Tags

geluk, gelukmomenten, positiviteit, richten op wat je wilt


Misschien vind je dit ook leuk:

 Leven in de toekomst

 Leven in de toekomst
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.