De I Love Positiviteit Week is er voor jou! Doe je mee?

I love positiviteitWie wil er niet graag positief door het leven gaan? In deze tijden waar negatief denkendruk en economische crisis orde van de dag zijn, is dat niet allemaal even makkelijk

Tijdens de I Love Positiviteit Week vertel ik je over het leren positief denken, het belang en voordelen van positiviteit en geef ik je tips, adviezen, inspiratie en motivatie. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn.

Deze gratis week van Just Be You is bedoelt voor iedereen die graag weer positiever wilt denken, eigen weg wilt vinden, zich niet druk maakt wat een ander denkt en door een roze bril wilt leren kijken. Je ontvangt een week lang elke dag nieuwe informatie, tips en adviezen. Doe ook mee en schrijf je nu in voor de gratis I Love Positiviteit Week!

Voor wie is de I Love Positiviteit Week?

Op 16 september gaat de I Love Positiviteit Week van start. Deze gratis inspiratieweek van Just Be You is bedoeld voor jou als je positief wilt leren denken, jezelf op de been wilt houden in moeilijke tijden, je gelukkiger, gezonder en met uitstraling wilt leven.  Positiviteit is voor iedereen en de wereld zal er mooier door worden.

Vraag gerust je vrienden, kennissen, familieleden en/of bekende om zich in te schreven bij Just Be You zodat we meer positiviteit zullen ervaren!

Laat zien dat je meedoet en draag de speciale button!

I Love positiviteit weekDoe jij mee aan de I Love Positviteit op Just Be You? Voeg dan de speciale ‘I Love Positviteit Week-button’ toe aan je profielfoto op Facebook of Twitter, zodat al jouw vrienden en volgers kunnen zien dat jij meedoet. Wie weet inspireer jij zo wel anderen om met positiever te leven!

Schrijf je in voor de I Love Positiviteit Week

Doe jij mee met de I Love Positviteit Week?

Note: 

Heb je ook de 365 dagen positief gezien? 

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

energie, negatief denken, negativiteit, positiviteit, uitstraling


Misschien vind je dit ook leuk:

Kerstboodschap

Kerstboodschap
 • lenneke schreef:

  Vond de vorige I love me week ook zo goed vond alles erg duidelijk weer gegeven.
  bedankt Marian hiervoor
  vriendelijke groet van Lenneke

  • Bloos, bloos, Lenneke. Ik ga mijn best doen om weer een heerlijke positieve week te maken. Geen dank en heel graag gedaan.

   Warme groet, Marian

 • Ik ben weer van de party 😉 super leuk weer !!! groetjes els

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >