De Hartmagneet

Het geheim van je hartmagneet-min

Geschreven door Rinskje de Wit:

~ niets in je leven gebeurt zomaar~

Voor mij ligt het boek “Het geheim van je Hartmagneet” van Ruediger Schache.

De hartmagneet

Een prachtige boodschap ligt op je te wachten.  De boodschap is dat je bepaalde mensen onbewust aantrekt door de houding die je zelf hebt in het leven. De mensen die een positieve invloed op je hebben, trek je aan door je krachtige kanten. De mensen die een negatieve invloed op je hebben, trek je aan met je zwakheden.

Werk aan de winkel dus, tijd om de kracht van je Hartmagneet te ontdekken! Wij willen natuurlijk mensen in onze omgeving die ons energie geven, waar we blij van worden! En de mooie boodschap is dat ook de minder leuke mensen een reden hebben voor hun komst in je leven.

Bedank ze er maar voor, want ze gaan je de ogen openen voor je eigen zwakke kanten. En die willen we natuurlijk met liefde ontdekken. Zodra ze zichtbaar zijn kun je ze wegpoetsen en een gelukkiger en stabieler mens worden.

Het geheim van je hartmagneet:

“ Mensen komen niet zomaar in je leven. Hoe relaties ontstaan en zich ontwikkelen is geen toeval. Iets gebeurd omdat een kracht het laat gebeuren. Een kracht die ons allemaal verbindt en die bepaald hoe wij in ons leven de weg vinden. Het is de kracht van de Hartmagneet die liefde laat ontstaan. Door je Hartmagneet te begrijpen en bewust te gebruiken, kun je de mensen aantrekken die je verlangt!”

Dat is toch wel een heel mooie boodschap…

Als je mensen in je omgeving hebt die je irriteren, kan het zijn dat je onbewust spiegelt. Dat dit een confrontatie is van zwakheid die ook in jou aanwezig is. Je hebt waarschijnlijk zelf niet in de gaten dat je irritatie wellicht wel de oorzaak is van het feit dat je op dat moment gespiegeld wordt! Zodra je dit herkent zie je welke zwakheden of negatieve gewoontes je zelf nog moet overwinnen.

Ook kan het zijn dat je altijd mensen aantrekt die heel dominant zijn, die kunnen je laten zien dat jij misschien wel beter je grenzen moet leren aangeven. Zodra je dit lukt zullen deze mensen ook geen irritatie meer bij je opwekken omdat je er boven gaat staan.

Vervolgens zullen deze mensen uit je leven verdwijnen omdat ze merken geen invloed meer op je te hebben. En blijven ze wel in je leven dan zullen ze geen negatieve invloed meer op je hebben, je hebt namelijk herkent waar je aan moest werken.

Misschien trek jij geen dominante mensen aan, maar juist mensen die steeds aan je trekken en je hulp nodig hebben, dan is de boodschap weer een andere. En zo ga je ineens heel anders naar mensen kijken. Je gaat ontdekken waarom ze naar je toe komen en dat kan een heel verrassende kijk op je leven geven!

Je Hartmagneet zal niet eerder zijn werk doen, dan dat je er mee aan de slag gaat. Hij staat klaar om je van dienst te zijn. Je moet natuurlijk wel zelf het startsein geven en zodoende een prachtige samenwerking aan gaan met dit grote geschenk!

Wat een mooie boodschap dat wij zelfs uit de mensen die ons negatief beïnvloeden een groot geschenk kunnen halen. Ze zullen je laten groeien, ze zullen je sterker maken en wij weten nu dat ze met een boodschap op ons pad zijn gestuurd!

Ik zeg daarom welkom tegen een ieder die op mijn pad komt!44 Zelfliefde Affirmatie Kaarten:
Door je te herinneren aan simpele maar krachtige (nieuwe) gedachten, ontdek je de liefde in jezelf en leer je te stralen! De energie die je uitstraalt, is de energie die je terug zal ontvangen.
Check het hier >>>

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

aantrekken, geheim, hartmagneet. relaties


Misschien vind je dit ook leuk:

De Hartmagneet

De Hartmagneet
 • Sylvia schreef:

  Dank je Marian voor je geweldige site

  Haal er veel uit voor mijzelf,het zet me weer positief in de dag.

  Groet Sylvia

 • @Rinskje, fijne bijdrage.

  @Marian, ik vind ‘Word optimist’ van Leo Bormans een echte aanrader. Erg leuk, verfrissend en inspirerend.

  Fijne dag.

  Vrolijke groet,
  Mark

 • @ MissM: thanx! Ja het is wel herkenbaar he, dat spiegelen is ook niet altijd het geval natuurlijk, maar zo nu en dan;-)

  • marian schreef:

   Rinskje je hebt mij ook in ieder geval geïnspireerd om het boek te gaan kopen want ik sta wel achter deze filosofie. Alleen eerste nog een ander boek lezen en dan kan mijn voorraad weer worden aangevuld.

   Ideeën van boeken zijn atlijd welkom!

   Warme groet, Marian

 • Leuk stukje en ik herken er heel veel in. Behalve van die spiegel. Irritante mensen zijn gewoon irritant, echt geen spiegel van mezelf hoor! 😉

 • @ Nathalie: en ook dat sommige mensen op je pad worden gestuurd die elkaar moed en kracht geven he;) het leven zit best goed in elkaar:)

  @ Chantal: Dank je wel! Blij dat je het kan waarderen:)

 • nathalie schreef:

  Ik geloof dat ik dat boek ook weleens wil lezen! Ik denk dat het waar is dat je sommige dingen inderdaad moet herkennen zodat je eventuele irritaties kan vermijden.Mooi geschreven Rins

 • Chantal Huijbregts schreef:

  Mooie eerste bijdraag Rinske… ga zo door…

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >