positief 365 dagen per jaar

polaroid_365 positiefJe wilt positief in het leven staan, maar dat lukt niet altijd. Of eigenlijk: meestal niet.

Hé, natuurlijk is niet alles in het leven positief.

Je bent wie je bent en er zijn altijd externe factoren die het je lastig maken: drukte, stress, slechte economie, internationale spanningen, onrecht in de wereld.

Of zoals bij mij: een slechte jeugd, een slecht zelfbeeld… Positief zijn is niet altijd makkelijk.

Lees verder, want je kunt zelf iets doen aan de manier waarop je tegen de dingen aankijkt!

 

Herken je deze problemen? 

 • Je denkt in moeilijkheden in plaats van in in mogelijkheden
 • Je vindt het moeilijk positief om te gaan met gedrag van andere mensen  
 • Je wilt  graag positief door het leven gaan, maar iets buiten jezelf lijkt je tegen te houden
 • Je neemt je steeds voor er nu iets van te maken, maar dat lukt (vaak) niet
 • Elke keer als je vol goede moed begint met positief leven, gebeurt er iets waardoor je terugvalt

 

Waarom kom je er niet uit? 

Ik ben samen met mijn tweelingzus opgegroeid in een gezin met ouders die beiden alcoholist waren. Mijn moeder was uitgerust met een buitengewoon negatief denkpatroon.

Dat stukje had ik van mijn moeder overgenomen. Ik draaide alles naar negatief. Wat er ook gebeurde, het was nooit goed. Totdat mijn zus op een dag thuis kwam met een boek over positief denken. De bedoeling was dat je elke dag een hoofdstuk zou lezen.

file8361243445684Verbazingwekkend genoeg las ik het in één ruk uit. Ik besefte maar al te goed dat ik mezelf zo tekort had gedaan door alsmaar zo negatief te zijn.

Ga eens bij jezelf na: werkt dat bij jou ook zo? Wees eerlijk – dat is de sleutel. Als je antwoord ‘ja’ is, heb ik zo iets voor je wat je helpt om de negatieve spiraal te doorbreken. Iets wat je enorm zal helpen op een andere manier de wereld in te kijken.

Zeg jij meer negatieve dingen dan positieve dingen in jouw leven?

Wees eerlijk hierover… Het is echt belangrijk dat je voor jezelf uitmaakt of je vaak negatieve of sombere gedachtes hebt. Praat je bijvoorbeeld wel eens (of vaak of zelfs aldoor) negatief over jezelf, dan haal je jezelf naar beneden. Ik voelde me op een gegeven moment letterlijk  ‘down‘. Misschien ben jij zover nog niet, maar geloof me: laat het ook niet zover komen! Het leven is te mooi om negatief te zijn.

 

button

De eerste en belangrijkste stapSuccess Starts Here Freeway Style Desert Landscape

De eerste stap om je weer goed te voelen over jezelf is geen makkelijke stap. Sommige mensen weten ook niet zo goed hoe ze het moeten doen.

Het gaat erom dat je van jezelf gaat houden, gewoon zoals je bent. ‘Ja maar hoe dan?’, wordt me vaak gevraagd. Het is eigenlijk heel eenvoudig: kun je jezelf leuk vinden, precies zoals je bent. Echt, je mag er zijn!

Als je dat kunt, al is het maar een klein beetje, dan heb je de eerste stap gezet. En dat gevoel van liefde voor jezelf kun je ook nog laten groeien. Steeds een beetje groter laten worden.

 

Je creëert zelf je gedachten, ze overkomen je niet!

positief denkenWat mijn leven letterlijk heeft veranderd is het daadwerkelijk toepassen van relatief eenvoudige oefeningen, tips en strategieën. En het besef dat ik zelf verantwoordelijk was. Dat ik degene was die de negatieve gedachtes maakte. Dat ze me niet overkwamen, maar dat ik ze zelf creëerde. En als je zelf negatieve gedachtes kunt maken, kun je natuurlijk ook zelf positieve gedachtes maken.

Inmiddels ben ik blij met mezelf, positief en ik laat me niet meer zo snel meer uit het veld slaan.

Ik heb zelf ervaren dat positiviteit loont. Hoe? Omdat positiviteit zich als vanzelf uitbreidt. Sterker nog: positief trekt ander positief aan!

Dat is trouwens niet alleen mijn ervaring, maar ook die van honderden mensen die ik inmiddels geholpen heb of die een cursus of programma bij me hebben gevolgd.

Toen ik alsmaar negatief was en met negatieve gedachtes was opgezadeld leek alles wel negatief te zijn. Maar nu ik de keuze heb gemaakt om van mezelf te houden en positief ben, lijkt het wel of er alsmaar meer positieve dingen op mijn weg komen.

 

Tijd voor inspiratie en meer glans in je leven!

Positieve mensen zijn gelukkiger, hebben een aantrekkelijke uitstraling en zijn heerlijk om mee om te gaan. Vervang twijfel en wantrouwen door vertrouwen en vervang negativiteit voor positiviteit. Dat klinkt allemaal eenvoudig en dat is het ook.

 

button

Maar misschien kun je onderweg wel wat hulp gebruiken. Af en toe een duwtje in je rug. En dat kan, door het volgen van berichten vol motivatie, inspiratie en ondersteuning voor een heel jaar lang. 

 

Een greep uit de vele positieve reacties die ik kreeg

In de besloten Facebook-groep zitten meer dan 400 actieve deelnemers die elkaar bijstaan en stimuleren. Jij krijgt straks ook toegang tot die groep!

Hieronder een kleine greep uit de talloze reacties die ik kreeg op het programma:

“Beste Marian,
Ga vooral zo door met dit geweldige project!. Ik denk dat je hiermee veel mensen heel veel kracht, geluk en positief denken kunt bieden!”

Groetjes, Eline

 

“Ik ben het afgelopen half jaar veel positiever geworden en veel gegroeid. Mijn reden om mee te doen was om nog positiever te worden en om niet terug te zakken maar dit door te zetten. Ook was mijn reden om anderen te helpen met de ervaringen die ik zelf al opgedaan had, dus mijn positiviteit doorgeven aan anderen die het nodig hebben :-)”

Angelique Kornelisse

 

“Ik heb alleen maar complimenten over jou. Jij ben een goede inspiratiebron voor mij.”

Brenda Stam

 

“De voornaamste reden was dat ik me beter in m’n vel wilde voelen Ik weet wel dat positief denken de grondslag is van een positief leven, maar kom er niet echt toe. Ik hoopte dat het zou lukken als ik dagelijks een houwvastje kreeg.

Eigenlijk is 365 dagen nog veel beter dan ik me kon indenken.”

Martine

 

“Marian, ga vooral zo door! Door jezelf als voorbeeld te stellen ook, dit komt sterk, en kwetsbaar over, en raakt me. Daarom kijk ik er elke dag weer uit naar wat ik in mijn mailbox vind. Je teksten nodigen uit om zelf in actie te komen. Sommige teksten heb ik geprint, en lees deze regelmatig zodat dit inslijpt, als positieve affirmatie.

Het beïnvloedt mijn dag en mijn gemoedstoestand. Deze cursus wil ik dan ook iedereen aanbevelen die aan positiviteit herinnerd wil worden en niet zo erg veel tijd heeft om er op een andere manier mee bezig te zijn.

Ga zo door Marianne! Liefs en heel veel positiviteit toegewenst.”

Marja Dijkers

 

Omdat je zelf je gedachten creëert, kun je er ook zelf voor zorgen je negatieve gedachten geen ruimte meer te geven. Mijn programma 365 dagen positief helpt je daarbij. Hoe zou je het vinden als je:

 • Blij en gelukkig zou zijn met degene die je bent en bent geworden, hoe dan ook
 • Elke situatie de baas zou zijn
 • Niets van buitenaf je ook maar iets kan maken of beïnvloeden
 • Je stemming voortdurend verbetert
 • Altijd van het leven kunt genieten
 • Je huidige situatie positiever benadert
 • Negatieve gedachten voorgoed uit je leven gooit

Door het volgen van de berichten via de mail word je sterker en ervaar je in alle opzichten meer harmonie en positiviteit in je leven. En dat is nog niet alles want door ‘365 Dagen Positief ontdek je bovendien:

 • Hoe je zonder ingewikkelde, dure therapieën, toch positief leert denken
 • Hoe je door middel van simpele strategieën en methodes een andere kijk op het leven creëert
 • Zelfkritiek te verminderen
 • Geloof te hebben in jezelf
 • Een beter gevoel over jezelf te hebben
 • Zelf zorgt voor betere relaties
 • Leeft met liefde in plaats van angst
 • Je zorgen omzet in actie
 • Vertrouwen krijgt in jezelf, je toekomst en in een goede afloop van allerlei denkbare situaties

Wil jij graag positief denken?

365 dagen positief

Vaak verlies je om allerlei redenen je doelen uit het oog. Maar deze keer niet! Ik blijf je een jaar lang ondersteunen om je te richten op positief denken! 

Ervaar hoe je negatieve gedachten uit je leven gooit en steeds vaker gaat genieten van een positieve, opwaartse spiraal in je leven. Hoe beter jij wordt in een positieve levenshouding, des te meer resultaten je zult gaan zien en ervaren.

 

Wat houdt 365 dagen positief in? 

 1. word jezelf!365 dagen positief is een online programma met inspiratie, motivatie en lessen die je per e-mail worden toegestuurd
  .
 2. Je kunt deze nieuwe kennis tot je nemen vanaf elke plek die jij maar wilt
  .
 3. Je hebt alleen een computer, telefoon (met internet/mail) of tablet nodig
  .
 4. Omdat je elke dag een email ontvangt met inspiratie en positiviteit blijf je gericht op positiviteit
  .
 5. Je bespaart tijd! Je hoeft nergens naar toe te gaan en volgt de cursus vanuit je eigen vertrouwde omgeving
 6. Je ontvangt een SUPERbonus (daarover zodirect meer)
 7. Samen met ruim 400 anderen heb je toegang tot de speciale, besloten Facebook groep

 

Voor de snelle beslisser: nu tijdelijk een Speciale Bonus twv 17,95 GRATIS!

maak je niet druk wat anderen van je denken

Je ontvangt nu bij ‘365 dagen Positief’ (tijdelijk) een e-book gratis. Het e-book “Maak Je Niet Druk Wat Anderen Van Je Denken” staat vol tips om je energie een boost te geven. Een perfecte aanvulling voor het membership. Het e-book verkoop ik normaal gesproken voor 17,95. Je krijgt het tijdelijk GRATIS.

De totale waarde van ‘365 Dagen Positief’
(INCLUSIEF GRATIS BONUS) is € 52,90

Jouw investering is tijdelijk slechts € 37,00

 

Handig! Met een speciale besloten Facebook Community

Tijdens de ‘365 dagen positief’  kun je samen met ruim 400 andere deelnemers ervaren wat een positieve levenshouding met je doet. Het voordeel van starten met een grote groep is dat je veel steun aan elkaar hebt. Je motiveert elkaar én kunt de ander eventueel ook adviseren.

Gun jezelf ‘365 Dagen Positief’ omdat je dan een jaar lang positief in het leven staat. Klik de button beneden!

Samen zorgen we ervoor dat jij je positief en energiek voelt, vertrouwen hebt in jezelf, in de toekomst en in een goede afloop van wat dan ook.

Vind je het moeilijk om onder alle omstandigheden positief te zijn? Blijf je maar piekeren en je zorgen maken over van alles en nog wat? Gun jezelf meer vrijheid en positiviteit in je leven.

Doe mee met ‘365 dagen positief’ en ervaar zelf wat positief denken en leven met je doet.

Schermafbeelding 2014-12-20 om 00.04.43Doe een heel jaar mee en voel je positiever, energieker en met vertrouwen in jezelf.

Warme groet,

handtekening Marian

 

 

 

PS: Sommige mensen vinden het aanbod te mooi om waar te zijn. Misschien is dat ook wel zo; ik geef tenslotte heel veel weg. Te veel wellicht… Daarom behoud ik me het recht voor dit aanbod aan te passen als dat nodig mocht zijn en bijvoorbeeld de bonus eraf te halen.

PPS: In de Facebookgroep zitten op dit moment ruim 400 mensen. Mensen die je graag met raad en daad en veel positivisme bij willen staan!

365 dagen positief

 

Ontdek hier meer producten voor een Gezonde Dosis Optimisme en Geloof in Jezelf.

>