Piens Planner 2017

Piensplanner 2017Wil jij voor komend jaar een mooie (gezins)agenda waar je lekker veel in kwijt kan? Of zoals ik een agenda voor je berdrijf? Dan is PiensPlanner echt iets voor jou.

PiensPlanner 2017

Een mooi vormgegeven agenda met volop ruimte voor ieder gezinslid. Deze past nog prima in je tas ( 17 x 23 cm) en is zeker niet saai, die leg je gerust tijdens een vergadering op tafel. Dit jaar is hij mooi bruin met een breed petrol blauwe elastieke band en een lusje voor je pen.

Er zit een uitvouwflap aan waar je de namen van 5 extra gezinsleden kunt noteren. Achter elke naam kun je overzichtelijk de afspraken en activiteiten van die week overzien.

Tip: Zet jij jezelf altijd onderaan de uitvouwklap? Niet meer doen! Zet jezelf eens op no.1.
Als het goed gaat met jou kan je er beter zijn voor anderen.

De planner bevat op het einde van elke maand een handig notitie vel en een envelopje om allerlei losse bonnetjes, briefjes, krabbels e.d. te bewaren.  De planner heeft twee lintjes. Achterin is ook nog volop ruimte voor notities en een maandplanner voor 2018.

De weken zijn gezellig vormgegeven en toch is het geheel rustig met een aparte kolom voor notities voor die week, week nummer aanduiding en een mooie quote (en daar ben ik dol op).

Voor het eerst opgenomen in de Feelgood Shop van Just Be You. Klik op onderstaande link voor meer info of om te bestellen:

PiensPlanner 2017

Heb je deze planner al? Leuk als je hieronder een reactie achterlaat en even laat weten hoe deze je bevalt.

Warme groet,
handtekening Marian

[social_warfare]


Tags


Dit vind je misschien ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

optimisme en geloof in jezelf

>